Kijk al uw favoriete shows in binnen- en buitenland met een VPN

Advertorial

Vrouw kijkt favoriete shows op haar laptop
Nord-VPN

Kijk overal ter wereld uw favoriete films, series en shows met Surfshark VPN. Bescherm tevens al uw online activiteiten met deze service. Zelfs uw offline bestanden kunt u beschermen met de service van Surfshark One.

Kijk al uw favoriete programma’s op vakantie

Thuis volgt u misschien elke avond de afleveringen van ‘De Slimste Mens’. Of u wilt niets missen van RTL Boulevard. Als u naar het buitenland gaat voor vakantie of zakenreis, dan wordt het lastig om deze programma’s te kijken. Dat heeft te maken met uitzendrechten. Betaalde tv-zenders en streamingdiensten mogen hun programma’s namelijk niet buiten de Europese Unie uitzenden. Als het gaat om gratis diensten, zoals de NPO, dan kunt u al tegen problemen aanlopen zodra u Nederland verlaat.

Een VPN helpt hierbij. Een VPN leidt al uw internetverkeer namelijk om via een andere server. Als u een server kiest in Nederland, dan denken websites dat u thuis in Nederland bent. Als u via een VPN de streamingdienst, zoals NPO Start, RTLXL of zelfs de app van uw tv-provider opent, krijgt u dus gewoon toegang tot al uw favoriete shows.

Kijk ook naar buitenlandse programma’s met Surfshark

De VPN van Surfshark is niet alleen goed om u toegang te verlenen tot Nederlandse streamingdiensten. U kunt er ook buitenlandse programma’s mee kijken. Als u verbinding maakt met een Surfshark-server in de Verenigde Staten bijvoorbeeld, krijgt u toegang tot alle films en series op de Amerikaanse Netflix. Deze bibliotheek is veel uitgebreider dan in Nederland, waardoor u ook van allerlei filmklassiekers geniet. Of u nu van romantische films of actie houdt, voor ieder is er zeker wat wils.

Amerikaanse series en films zijn niet de enige die u met Surfshark kunt kijken. Ook in Engeland zijn er veel programma’s te zien die in Nederland niet uitgezonden worden. Voornamelijk kookprogramma’s zijn in het Verenigd Koninkrijk erg populair. Bovendien krijgt u met Surfshark toegang tot BBC iPlayer, de online streamingdienst van BBC. Hier vindt u niet alleen de live uitzendingen van BBC 1, maar ook verschillende series en films. Zo geniet u van Rowan Atkinsons komedie in Black Adder of dompelt u uzelf onder in het leven van de Engelse working class in EastEnders.

Sport kijken met Surfshark, zelfs de Formule 1

Surfshark biedt u zelfs de mogelijkheid om verschillende sporten live te volgen. Zo kijkt u uiteraard Nederlandse sportuitzendingen vanuit uw vakantieadres. Dit is echter niet alles. Misschien wilt u wel eens kijken buitenlandse voetbal leagues, zoals de Premier League. Dit zenden Nederlandse tv-zenders helaas niet uit. Surfsharks VPN-servers in Engeland zorgen er dan voor dat u via de Britse streamingdiensten naar de wedstrijden kunt kijken.

Sommige sporten, zoals de Formule 1, worden in Nederland wel uitgezonden tegen betaling. Een VPN kan in dit geval alsnog handig zijn. In het buitenland zijn er namelijk streams die de Formule 1 helemaal gratis uitzenden. Maakt u bijvoorbeeld verbinding met een Zwitserse VPN-server, dan kunt u de races gratis kijken op SRF TV.

Bescherm uw online leven met Surfshark

Een VPN is natuurlijk erg handig om overal ter wereld van uw favoriete films en series te genieten. In eerste instantie is een VPN echter gemaakt om u online te beveiligen. De dienst versleutelt namelijk al uw gegevens, zodat hackers deze niet kunnen inzien. Surfshark biedt daarnaast nog extra bescherming voor uw digitale leven.

Surfshark heeft namelijk een heel pakket voor online beveiliging aan genaamd Surfshark One. Hierin zit niet alleen de VPN, maar ook ‘Surfshark Alert’ en ‘Surfshark Search’. Surfshark Alert is een handige functie die u een melding geeft als een van uw e-mailadressen of wachtwoorden gehackt zijn. U kunt deze dan direct aanpassen, om toch veilig te blijven. Surfshark Search is een alternatieve zoekmachine. Zo wordt u niet overal op het internet meer gevolgd door Google. Surfshark One heeft ook een antivirusprogramma. Zo beschermt u uzelf ook tegen computervirussen en andere malware.

Wilt u Surfshark One, inclusief Surfshark VPN, direct gratis uitproberen? Bestel de dienst dan door op deze link te klikken. De eerste maand is bij Surfshark compleet gratis door de geld-terug-garantie. Bevalt het toch niet? Dan krijgt u gewoon uw geld terug.

Auteur 
  • Commerciële Redactie