PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

CamGuard 2-pack

Bescherm uzelf tegen webcam-hackers! Plak de CamGuard over uw laptop-, pc-, Mac- of tablet-webcam en geef webcam-hackers geen kans meer!

De CamGuard is een venster-schuifje gemaakt van duurzaam aluminium en voorzien van 2 rubberen contactdopjes voor grip en om krassen te voorkomen. Het afplakken van uw webcam is niet altijd een goede optie, want wat als u de cam wilt gebruiken. Plak de CamGuard over uw laptop-, pc-, Mac- of tablet-webcam en geef webcam-hackers geen kans meer, terwijl u gewoon naar believen van de cam gebruik kunt maken !

Afmeting Camguard: 35 x 15 x 2 mm

 

Voor slechts €14,95 bent u verlost van ongewenste gluurders! GRATIS VERZENDING

U ontvangt uw bestelling via onderstaand formulier binnen 10 werkdagen in huis.

Wilt u de CamGuard's sneller in huis? Dat kan! Indien u via de pluswebshop bestelt, ontvangt u de CamGuard binnen enkele werkdagen in huis: ga hier direct naar de pluswebshop.

Let op: Vul het IBAN nummer in zonder spaties!
IBAN uitleg