PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Download nu gratis de WO I-special van het blad G-Geschiedenis!

Een cadeautje voor al onze bezoekers: gratis kennismaking met het magazine G-Geschiedenis. De special 'WO I' die geheel in het teken staat van de Eerste Wereldoorlog, is nu kostenloos te downloaden.

Het tijdschrift G-Geschiedenis behandelt op een spannende en vermakelijke manier de geschiedenis vanaf het stenen tijdperk tot het heden. Elk nummer is een historische ontdekkingsreis. Levendig, informatief en inzichtelijk. G-Geschiedenis verschijnt zes keer per jaar.
 
Heeft u interesse in een abonnement op G-Geschiedenis? Sluit nu hier een abonnement af met korting of een mooi welkomscadeau!
 
Wat leest u in de GRATIS special 'WO I'?
  • WO I – Toen de wereld in brand stond
  • Duitse opmars smoort in water en vuur
  • Soldatenbrieven
  • Spotprenten
  • Slag aan de IJzer
  • Oude eik met oorlogswonden

De G-Geschiedenis special WO I geeft een intrigerend beeld van de Eerste Wereldoorlog! Download hieronder de special in pdf-formaat.

Reactie toevoegen