PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Draad: haken - breien - naaien - borduren

In de nieuwste eenmalige Plus-uitgave DRAAD, staan niet alleen ruim 40 duidelijke patronen met prachtige foto’s, maar ook de leukste tips en weetjes! Dus haal uw naalden, haken, -en materialen uit de kast en ga lekker aan de slag!

EXCLUSIEF AANBOD VOOR U!

HAKEN – BREIEN – NAAIEN – BORDUREN

Maar liefst 40 patronen voor het maken van de leukste brei- haak- borduur en naaiwerken! In deze gezellige eenmalige uitgave van Plus kunt u naar hartenlust de leukste, mooiste en gezelligste projecten zelf maken. Er zijn projecten voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden, bovendien is handwerken nu hipper dan ooit. Want zelfgemaakt is gewoon het allerleukst. En als je eenmaal de smaak te pakken hebt, is het lastig om nog te stoppen…

In Draad staan niet alleen 40 duidelijke patronen met prachtige foto’s, maar ook de leukste tips en weetjes!

Van gebreide knuffeldeken tot gehaakt rendierhoofd, van unieke kerstversiering tot vrolijke eierwarmers en van een lief babylakentje tot tegeltjes borduren. Dus haal uw naalden, haken, -en materialen uit de kast en ga lekker aan de slag! 

  • Duidelijke patronen, instructies.
  • Voor beginners en gevorderden.
  • Ringband met een harde sterke kaft en leeslint.
  • Formaat: A5 - H 27 x B 21cm.
  • Aantal pagina's: 100.

BESTEL NU DE EENMALIGE PLUS-UITGAVE DRAAD VOOR SLECHTS € 9,95, via onderstaand bestelformulier met een eenmalige automatische incasso.

 
Let op: Vul het IBAN nummer in zonder spaties!
IBAN uitleg