PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Etadoro: leren in je eigen tijd en tempo!

Een cursusinitiatief van Plus Magazine

Echt goed fotograferen? Zelf een verhaal schrijven? Een introductie in filosofie? Uw eigen moestuin maken? Dat kan nu heel eenvoudig met Etadoro, het nieuwe cursusinitiatief van Plus Magazine! Bij Etadoro vindt u gevarieerde online cursussen over leuke en verrassende onderwerpen. De meeste cursussen starten al vanaf 55 euro.

Kies het onderwerp waar u altijd al meer over wilde weten en doe een gratis proefles en ervaar zelf hoe leuk het is om te leren! Het volgen van de proefles is uiteraard geheel vrijblijvend. Want nieuwe kennis en vaardigheden opdoen is leuk én het houdt je geest scherp.

PS: Wilt u een volledige cursus volgen? Met kortingscode "plusboek" krijgt u een gratis cursusboek ter waarde van 14,95 euro kado bij aanschaf van een cursus naar keuze. U betaalt dus alleen de cursus en de verzendkosten. Na aankoop van uw cursus kunt u direct starten en krijgt u het cursusboek toegestuurd!

Dé 5 voordelen van Etadoro:

  • Leren waar en wanneer u wilt en altijd in uw eigen tempo
  • Hoogwaardig lesmateriaal met gevarieerde opbouw
  • Persoonlijke begeleiding door onze ervaren trainers
  • Cursussen zijn toegankelijk en eenvoudig in gebruik
  • Optionele bijeenkomsten en uitwisselen van ervaringen