PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Eten & Bewegen

100 pagina’s boordevol praktische informatie en handige hapklare weetjes over gezonde voeding. Wat kies je thuis, wat onderweg, wat als je ziek bent of troost nodig hebt? Naast eten is bewegen belangrijk, maar wat is realistisch, wat past bij je en hoe pak je dit aan.

Gezonder en fitter, zo doe je dat!

Wie wil er nu niet zo lang mogelijk genieten van het leven, om alles eruit te halen wat er in zit? Niet alleen om verre reizen te maken of om je bucket-list af te vinken, maar ook om te kunnen blijven genieten van de kleine dingen van het leven. Daarom is het belangrijk inzicht te krijgen in wat, wanneer en waarom we eten en hoe we die eetmomenten kunnen benutten voor ons welzijn. Naast eten is bewegen belangrijk, maar wat is realistisch, wat past bij je en hoe pak je dit aan?

Een scherpe geest in een gezond lichaam, daar gaan we voor.

Voldoende beweging is niet alleen goed voor de zuurstofopname, de bloedcirculatie, het uithoudingsvermogen, de spieropbouw of om spierverlies tegen te gaan, het houdt ook de geest scherp! Lees daarom o.a. ook alles over sporten waarmee je de meeste calorieën verbruikt, hoe je kunt beginnen met hardlopen en alle voordelen van wandelen. Wil je een plattere buik? En hoe hou je het vol? U leest het allemaal in deze nieuwe gids!

De hoofdstukken: 1 Slank & Gezond - 2 Moeilijke momenten - 3 Bewegen - 4 Slimme alternatieven - 5 Weetjes

Full-colour – 100pagina’s – formaat: 21 x 27 cm

Bestel Eten & Bewegen via onderstaand bestelformulier voor slechts € 9,95.

Let op: Vul het IBAN nummer in zonder spaties!
IBAN uitleg