PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Even weg - doen, beleven en genieten in Nederland

Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor een dagje uit, een weekendje weg of een korte vakantie in Nederland, in de eenmalige Plus uitgave Even Weg vindt je voldoende inspiratie. Per provincie vindt je onder andere leuke en interessante bezienswaardigheden in de stad, bijzondere wandel- en fietsroutes én tips voor gezellige B&B’s. Want: je blijft toch wel slapen?

Nederland is zo mooi!

Om er even helemaal uit te zijn, hoeven we echt de grens niet over. Er is nog zoveel te beleven in eigen land! Fietsen door zonnig Zeeland, snuffelen tussen de boeken op de beroemde Deventer Boekenmarkt, wandelen over de Hoge Veluwe, kanovaren door de Weerribben-Wieden…
Het wordt nog leukere om er dan nog een dag (of twee) aan vast te plakken en je heerlijk in de watten te laten leggen in een bijzondere bed-and-breakfast!

In de eenmalige Plus uitgave Even Weg zijn per provincie bijzondere wandel- en fietsroutes verzameld, leuke bezienswaardigheden in de stad én tips en adressen voor gezellige B&B’s.

 

Bestel via onderstaand bestelformulier en ontvang uw exemplaar nu tijdelijk voor slechts €9,95.
U ontvangt uw bestelling binnen 2 weken in huis.

Binnen 2 werkdagen in huis!? Bestel dan uw exemplaar rechtstreeks in de pluswebshop, via deze link gaat u naar onze pluswebshop.nl

 

 

Let op: Vul het IBAN nummer in zonder spaties!
IBAN uitleg