PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Gezond eten

In de nieuwe Schijf van Vijf van het Voedingscentrum zijn de meest recente inzichten in de wetenschap verwerkt en dat levert de nodige veranderingen op. Wat die veranderingen zijn en hoe je daarmee je voordeel kunt doen lees je in deze nieuwe Pluspraktisch gids!

 

Advies op maat: met speciale tips voor 50-, 60-en 70-plussers!

100 pagina’s boordevol praktische informatie en handige hapklare weetjes over gezonde voeding. Wat kies je thuis, wat onderweg, wat als je ziek bent of troost nodig hebt?

De nieuwe Schijf van Vijf biedt houvast als je gezonder wilt gaan eten. Wie bewust kiest voor volwaardige producten, heeft minder honger en voelt zich beter. Groot bijkomend voordeel: je blijft beter op gewicht en dat is natuurlijk goed voor de algehele gezondheid. Met deze gids in de hand heeft gezond eten straks geen geheimen meer!

Met 34 smakelijke, snelle & slanke recepten én 2 volledige weekmenu’s.

In deze gids o.a.:

- 39 pagina’s recepten, met 34 recepten en 2 volledige weekmenu’s
- 10 pagina’s met tips over afslanken
- 10 pagina’s over gezond eten buiten de deur

Let op: Vul het IBAN nummer in zonder spaties!
IBAN uitleg