PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Gratis: Plus-special Vlaamse Kust

Download hem nu!

De Vlaamse kust, dat zijn de leuke tearooms en fijne restaurantjes, de vele muziek- en andere festivals, de badsteden, en meer. Deze Vlaamse kustspecial is de perfecte gids om niets te missen.

De Vlaamse Kust, zo dichtbij en zo mooi!

Uw gids voor de perfecte kustvakantie
Niet is meer ontspannend dan je uitstrekken op een luie strandstoel, met of zonder een boek, en af en toe eens de branding in duiken voor verfrissing. Daar kun je het bij houden, maar dan heb je toch een deel van de fun gemist. Ontdek wat de Vlaamse Kust nog meer te bieden heeft: cultuurevenementen, natuuruitstapjes, het Sea Life Centre, de Mercator en het uitgebreide ontspanningsaanbod.

Deze Plus Special Vlaamse kust geeft u de kans om alles uit uw kustverblijf te halen.

Om dit boekje te downloaden kunt u inloggen of uw e-mailadres achterlaten. U schrijft zich hiermee in voor de wekelijkse nieuwsbrief van PlusOnline.

Reactie toevoegen

2 Comments

Door R. EMAN op di, 5-5-2015 - 14:12

Het voorblad van bovenstaande uitgave verschilt met dat in het Plusmagazine van mai 2015. Ik vraag me hierbij af of het de zelfde uitgave is.

Door G.van der Horst (niet gecontroleerd) op zo, 27-4-2014 - 12:24

abonneenummer:6282830
m. vr.groet.