PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Piano spelen met Cor Bakker

Cor Bakker hoorde na afloop van concerten vaak hoe jammer veel mensen het vinden dat ze, om welke reden dan ook, nog steeds geen piano hebben leren spelen en ontwikkelde zijn eigen unieke online leermethode. De online leermethode is geschikt voor iedereen, of je nu een piano, vleugel of een keyboard hebt.

In slechts 10 weken kun je pianospelen!
De unieke methode bestaat uit een wekelijks les, waarin pianodocent Cor Bakker stap-voor stap uitleg geeft door middel van korte instructiefilmpjes. Bij iedere les ontvang je ook de bladmuziek van een nieuw liedje. In totaal zijn er ruim 170 instructiefilmpjes en deze kun je zo vaak bekijken als je wilt. Maar het allerleukste is dat je elke les afsluit door samen met Cor het nieuwe liedje te spelen! Na 10 lessen kan je dan zelfs al het prachtige themanummer van de film Amelié, van Yann Tiersen, spelen.

Doe de GRATIS proefles
Natuurlijk wil je eerst wel eens ervaren hoe zo’n les gaat en hoe deze is opgebouwd. Daarom is er de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen, het volgen van de proefles verplicht je tot niets. Als je je hebt aangemeld voor de proefles ontvang je een welkomst mail van Cor Bakker, met daarin o.a. het wachtwoord om toegang te krijgen tot de les én de documenten van de bladmuziek.

Wat leer je spelenderwijs tijdens de cursus?
Voorkennis van pianospelen is niet nodig. Je begint bij het begin en je leert noten lezen door middel van liedjes. Maar ook akkoorden leren en improviseren en veel tips en trucs. Elke les speel je samen met Cor Bakker een nieuw liedje.

Cor Bakker’s 10-weekse online beginnerscursus:
-    Elke week een nieuwe les.
-    Volg de lessen wanneer het jou uitkomt.
-    Uitleg vanaf de basis.
-    In totaal ruim 170 superduidelijke instructiefilmpjes.
-    Elke les nieuwe bladmuziek.
-    De mogelijkheid op per mail vragen te stellen aan Cor, die hij persoonlijk beantwoordt.
-    Je krijgt 2 jaar onbeperkt toegang tot de lessen.
-    Aan het einde van elke les speel je een nieuw liedje, samen met Cor Bakker.