PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Slim, slank, gezond - pluspraktisch

In deze nieuwe eenmalige editie ontdek je onder andere welke heerlijke recepten er allemaal zijn en je zo ongemerkt en verantwoord die zomerkilootjes weer snel kwijt bent. Een beproefde methode, waarmee je jezelf ook een gezondere -en bij je leeftijd passende - voedingskeuze aanleert.

Met slim, slank & gezond, behaal en behoud je op een gezonde en verantwoorde wijze je ideale gewicht. Je voelt je fitter dan ooit!

Slim, Slank & Gezond, een speciaal voedings- en bewegingsprogramma voor iedereen vanaf een jaar of vijftig. De stofwisseling van het ouder wordende lichaam verandert, het maakt nu eenmaal minder snel nieuwe cellen aan en dit vereist een aangepast bewegings- en voedingspatroon. Trap niet in de valkuil dat je gaat minderen, of juist te mager gaat eten, je valt dan misschien wel af maar je lichaam raakt al snel verzwakt. We gaan voor een smakelijke gevarieerde voeding, met voldoende mineralen, vitamines, koolhydraten en eiwitten, dierlijk én/of plantaardig.

Lekker eten en toch gezond en verantwoord afvallen en op gewicht blijven, zonder dat je roofbouw pleeg op je lichaam.

Het hoe en wat lees je in deze nieuwe eenmalige pluspraktisch uitgave. Raak geïnspireerd door de vele heerlijke recepten en gemotiveerd door de succesverhalen van leeftijdsgenoten die de slim, slank & gezond methode al in de praktijk hebben gebracht.

+ Eenvoudige lichte oefeningen om in conditie te komen en op sterkte te blijven.

Full-colour – 116pagina’s – formaat: 21 x 27 cm

Bestel Slim, Slank & Gezond via onderstaand bestelformulier voor slechts € 9,95

 

 

Let op: Vul het IBAN nummer in zonder spaties!
IBAN uitleg