PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Taart

Niets is zo lekker als de geur van een vers gebakken taart. Aan de slag dus, met de 50 recepten in de smakelijke bakspecial Taart. Van chocoladetaart tot carrotcake, van soesjestoren tot brownies. Om trek van te krijgen!

Hmmm, heerlijk die geur van vers gebakken taart.

Wij begrijpen wel waarom bakprogramma’s zo populair zijn, je kunt de taart bijna ruiken. Maar liever nog zouden we hem willen proeven! Aan de slag dus, want iedereen kan het. Zeker met de 50 recepten in de smakelijke bakspecial Taart. Van chocoladetaart tot carrotcake, van soesjestoren tot brownies. Om trek van te krijgen.

Mooi & makkelijk

In Taart staan natuurlijk recepten voor de lekkerste taarten, verrassende cakes en knapperige koekjes. Duidelijk omschreven, zodat ze haalbaar zijn voor iedere thuisbakker - met een prachtig en likkebaardend resultaat.
Maar ook: de mooiste manieren om te decoreren, stap-voor-stap-beschrijvingen van enkele basistechnieken, tips voor bakken met kinderen, leuke weetjes en handige keukenhulpjes!

Formaat: 21 x 27cm , 100 pagina's.

U ontvangt uw bestelling via onderstaand formulier binnen 10 werkdagen in huis.

Wilt u "Taart" sneller in huis? Dat kan indien u via de pluswebshop bestelt, dit kan door te klikken op deze link: pluswebshop

 

Let op: Vul het IBAN nummer in zonder spaties!
IBAN uitleg