PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Veilig onderweg + GRATIS veiligheidsvest t.w.v. €6,95

In samenwerking met Veilig Verkeer Nederland hebben wij voor u de Pluspraktisch gids “Veilig onderweg” ontwikkeld waarin alle verkeerswijzigingen van de afgelopen 15 jaar aan bod komen. Wel zo veilig of u nu onderweg gaat met de auto, fiets of e-bike, de scootmobiel, het openbaar vervoer of als voetganger!

Kent u de verkeersregels nog wel?

Wist u dat de afgelopen 15 jaar maar liefst 40 procent van de verkeersregels zijn gewijzigd. Weet u welke dat zijn? Hoog tijd dus om u in te lezen in alle wijzigingen, voor uw veiligheid en die van alle andere weggebruikers. In samenwerking met Veilig Verkeer Nederland hebben wij daarom voor u de Pluspraktisch gids “Veilig onderweg” ontwikkeld waarin alles aan bod komt, of u nu onderweg gaat met de auto, fiets of e-bike, de scootmobiel, het openbaar vervoer of als voetganger!

Hoe veilig bent u onderweg?
Het in goede banen leiden van het steeds drukker wordende verkeer is niet alleen een zorg voor de overheid, maar vooral ook voor de deelnemers aan het verkeer. Het waarborgen van de veiligheid voor uzelf en alle overige verkeersdeelnemers is dan ook van het allergrootste belang. Samen met Veilig Verkeer Nederland hebben we alle nieuwe verkeersregels en situaties op een inzichtelijke wijze en aan de hand van herkenbare voorbeelden overzichtelijk op een rij gezet. Na het lezen van deze nieuwe Pluspraktisch gids is uw verkeerskennis weer helemaal opgefrist zodat u nog vele veilige kilometers kunt maken!

Inhoud:
1
Onderweg met de auto
2
Onderweg met de scootmobiel
3
Onderweg met de fiets
4 Onderweg als voetganger
5
Onderweg met het openbaar vervoer
6 Test uw verkeerskennis

Bestel hem nu voor slechts € 9,95 + GRATIS       veiligheidsvest t.w.v. €6,95

Let op: Vul het IBAN nummer in zonder spaties!
IBAN uitleg