PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Waar ben je

Ga via PlusOnline op zoek naar verloren gewaande vrienden of kennissen. U kunt zoeken of bladeren in de lijst met bestaande zoekopdrachten, maar u kunt ook zelf een nieuwe zoekopdracht (met foto!) plaatsen. Klik op de kaart van Nederland hieronder om een zoekopdracht in een bepaalde plaats te bekijken.

Om een oproepje te plaatsen moet u ingelogd zijn met uw Plus-profiel. Log hier in. Nog geen Plus-profiel? Registreer u dan nu.

Zoeken in de oproepjes?

Zoek bijvoorbeeld op: Henk Smit 1961 Amsterdam

P Scharp zoekt wandelaars

Datum:
13-07-2017 14:08
Plaats:
hele wereld

Contact gezocht met wandelaars die de Nijmeegse vierdaagse 25x of meer reglementair hebben volbracht en die niet bekend zijn met de zgn topperlijst. Ik werk alleen via e-mail. P. Scharp, phscharp@kabelfoon.nl

J.M. van den Broek zoekt Anita Schepers, geb. 30-03-1961

Datum:
01-07-2017 10:48
Plaats:
Borculoseweg 21, Eibergen

Ik zoek Anita Schepers omdat ik spullen van haar overleden moeder in mijn bezit heb. En ook nog e.e.a. van Anita toen zij klein was. Ik wil ze graag aan haar geven.

A. A zoekt F van Santvoort

Datum:
09-06-2017 10:14
Plaats:
Teteringen

We zijn op zoek naar Frank van Santvoort, in die tijd woonachtig in Teteringen en naar alle waarschijnlijkheid naar Hoeven verhuisd,hij kwam elke dag met de auto naar de papierfabriek Parenco wat toen nog van Gelder heette in Renkum.

John Van Cleef zoekt Petra van Seventer

Datum:
04-06-2017 16:24
Plaats:
Amsterdam

Professor de Leeuwschool Amsterdam
Begin jaren 60
Ze woonde op de Rivierenlaan.
Haar vader had een " Snoek " Citroën