PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Waar ben je

Ga via PlusOnline op zoek naar verloren gewaande vrienden of kennissen. U kunt zoeken of bladeren in de lijst met bestaande zoekopdrachten, maar u kunt ook zelf een nieuwe zoekopdracht (met foto!) plaatsen. Klik op de kaart van Nederland hieronder om een zoekopdracht in een bepaalde plaats te bekijken.

Om een oproepje te plaatsen moet u ingelogd zijn met uw Plus-profiel. Log hier in. Nog geen Plus-profiel? Registreer u dan nu.

Zoeken in de oproepjes?

Zoek bijvoorbeeld op: Henk Smit 1961 Amsterdam

H.B. VAN SCHAGEN zoekt Hans Steenkist

Datum:
21-05-2017 19:08
Plaats:
Haarlem,,,1957/1960

Op zoek naar Hans Steenkist toen ongeveer
18/19/20 jaar,wij woonden in Haarlem,ik bij mijn
Ouders,jij en je broer Johan waren in de kost ook bij mijn ouders,je had een oudere broer Cor
Hij was getrouwd en zei hadden een baby,wij

A A zoekt Cor Kok

Datum:
04-05-2017 22:28
Plaats:
Den Haag

k zoek een kennis die Cor Kok heet. Hij heeft 2 dochters: Marlies en Ingrid. Kan mij nog herinneren dat ze jaren geleden in Wolvega woonden en dat hij wilde verhuizen naar Delfzijl. Maar of dat door is gegaan, weet ik niet. Het was ongeveer in het jaar 1990/1991.

Marry Bleijendaal zoekt Meriyam /meryam

Datum:
19-03-2017 20:21
Plaats:
Deventer

Ik ben opzoek naar Meryam. Ze was rond 1995 getrouwd met gijs. Hadden op dat moment 3 kindjes!
Zij woonden in een oud pakhuis (grote markt? )
Ik zou haar zo graag nog een keer zien!

M Tubbergen zoekt paula herks

Datum:
12-03-2017 18:07
Plaats:
hugo de grootkade amsterdam

paula herks ik heb je voor het laatst gezien in 1964 of 1965 ik hoop je nog is te ontmoeten. mary halstein

A.J.G. Roelofs zoekt Skelter van Wezel

Datum:
08-03-2017 16:21
Plaats:
Renkum

Ik ben op zoek naar Skelter van Wezel ik heb hem leren kennen in de sigaren/sigaretten bladen en muziekwinkel van zijn vader in Renkum de naam van de zaak was Deli dat weet ik nog wel hij is getrouwd geweest en woonde toen in Ede ik ging nog weleens met hem mee om lp's en singles te bestellen ook