PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Waar ben je

Ga via PlusOnline op zoek naar verloren gewaande vrienden of kennissen. U kunt zoeken of bladeren in de lijst met bestaande zoekopdrachten, maar u kunt ook zelf een nieuwe zoekopdracht (met foto!) plaatsen. Klik op de kaart van Nederland hieronder om een zoekopdracht in een bepaalde plaats te bekijken.

Om een oproepje te plaatsen moet u ingelogd zijn met uw Plus-profiel. Log hier in. Nog geen Plus-profiel? Registreer u dan nu.

Zoeken in de oproepjes?

Zoek bijvoorbeeld op: Henk Smit 1961 Amsterdam

Marry Bleijendaal zoekt Meriyam /meryam

Datum:
19-03-2017 20:21
Plaats:
Deventer

Ik ben opzoek naar Meryam. Ze was rond 1995 getrouwd met gijs. Hadden op dat moment 3 kindjes!
Zij woonden in een oud pakhuis (grote markt? )
Ik zou haar zo graag nog een keer zien!

M Tubbergen zoekt paula herks

Datum:
12-03-2017 18:07
Plaats:
hugo de grootkade amsterdam

paula herks ik heb je voor het laatst gezien in 1964 of 1965 ik hoop je nog is te ontmoeten. mary halstein

A.J.G. Roelofs zoekt Skelter van Wezel

Datum:
08-03-2017 16:21
Plaats:
Renkum

Ik ben op zoek naar Skelter van Wezel ik heb hem leren kennen in de sigaren/sigaretten bladen en muziekwinkel van zijn vader in Renkum de naam van de zaak was Deli dat weet ik nog wel hij is getrouwd geweest en woonde toen in Ede ik ging nog weleens met hem mee om lp's en singles te bestellen ook

Dini Rouwendaal zoekt Sini Koning

Datum:
15-01-2017 16:15
Plaats:
Amsterdam

Ik zoek Sini Koning mijn jeugd vriendin, we groeiden samen op in de Jordaan in Amsterdam, zou zo leuk zijn om haar eens te spreken of te ontmoeten.

V.L.H. van der Knaap-Polman zoekt JOLA-leden

Datum:
11-01-2017 13:36
Plaats:
Arnhem

Een aantal oud-leden van de vroegere JOLA-club heeft het plan opgevat om een reünie te organiseren. We gaan terug naar 1965, toen in Arnhem, op initiatief van Elly Willemsen en Francis van Os een club voor JOnge LAnge mensen werd opgericht.

Willy Dingemans- Smeets zoekt John en Wim van de Kolck of Kolk

Datum:
08-01-2017 12:44
Plaats:
Zijn van Tilburg naar Blerick verhuist ongeveer zo'n 40 jaar geleden.

He John en Wim ben benieuwd hoe het met jullie is gegaan en waar jullie terecht zijn gekomen. Als iemand jullie kent of jullie zelf , laat dan eens iets horen.

Jacobine Baltes zoekt Jan Boon

Datum:
06-01-2017 13:33
Plaats:
Hillegom

Graag zou ik hem nog eens ontmoeten om te vertellen dat ik een foute beslissing nam.