PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Waar ben je

Ga via PlusOnline op zoek naar verloren gewaande vrienden of kennissen. U kunt zoeken of bladeren in de lijst met bestaande zoekopdrachten, maar u kunt ook zelf een nieuwe zoekopdracht (met foto!) plaatsen. Klik op de kaart van Nederland hieronder om een zoekopdracht in een bepaalde plaats te bekijken.

Om een oproepje te plaatsen moet u ingelogd zijn met uw Plus-profiel. Log hier in. Nog geen Plus-profiel? Registreer u dan nu.

Zoeken in de oproepjes?

Zoek bijvoorbeeld op: Henk Smit 1961 Amsterdam

Dini Rouwendaal zoekt Sini Koning

Datum:
15-01-2017 16:15
Plaats:
Amsterdam

Ik zoek Sini Koning mijn jeugd vriendin, we groeiden samen op in de Jordaan in Amsterdam, zou zo leuk zijn om haar eens te spreken of te ontmoeten.

V.L.H. van der Knaap-Polman zoekt JOLA-leden

Datum:
11-01-2017 13:36
Plaats:
Arnhem

Een aantal oud-leden van de vroegere JOLA-club heeft het plan opgevat om een reünie te organiseren. We gaan terug naar 1965, toen in Arnhem, op initiatief van Elly Willemsen en Francis van Os een club voor JOnge LAnge mensen werd opgericht.

Willy Dingemans- Smeets zoekt John en Wim van de Kolck of Kolk

Datum:
08-01-2017 12:44
Plaats:
Zijn van Tilburg naar Blerick verhuist ongeveer zo'n 40 jaar geleden.

He John en Wim ben benieuwd hoe het met jullie is gegaan en waar jullie terecht zijn gekomen. Als iemand jullie kent of jullie zelf , laat dan eens iets horen.

Jacobine Baltes zoekt Jan Boon

Datum:
06-01-2017 13:33
Plaats:
Hillegom

Graag zou ik hem nog eens ontmoeten om te vertellen dat ik een foute beslissing nam.

C. HUBERT zoekt familie van Miep Vermeulen - Berrens

Datum:
03-01-2017 16:14
Plaats:
Verzorgingshuis De Bijnkershoek, Utrecht

Ik ben op zoek naar kinderen en/of kleinkinderen van Miep Vermeulen - Berrens. De reden hiervan is dat ik graag in het bezit zou willen komen van enkele foto's van haar man Leen Vermeulen (overleden in 2001). Leen was vroeger werkzaam als loodgieter bij De Jaarbeurs in Utrecht.

Gijsje (bep) Munnik zoekt Lia Wolters

Datum:
25-12-2016 14:31
Plaats:
Amsterdam

Voor Lia Walters. Het laast bekende adres is Wolbrandskerkweg Osdorp. Haar vader werkte bij de post,haar moeder was van italiaanse komaf. Ze had een broertje Bennie. Lia en ik hebben elkaar leren kennen op een vacantieweek van de PTT.

G.J. de Vries zoekt militaire van 43 pan.gen.comp. lichting 67/3

Datum:
08-12-2016 13:43
Plaats:
opleiding vugth en later in wezep paraat

Lex en Gerard zijn op zoek naar alle dienstmaten van 43 pan.gen.comp. lichting 67/3
Wij zijn opgekomen in mei 1967 in lunette kazerne in Vugth, daarna 1 jaar paraat in pr.Margriet in Wezep en afgezwaaid november 1968.

Marlene Currie zoekt Jimmy...?...worked in Blokker Mydrecht together,I'm Canadian+he bought a refrigerator from me, He had a gorgeous portrait of him hanging in his living room. I've been searching for years but have no last name.

Datum:
26-11-2016 17:19
Plaats:
Amsterdam Balmer...I lived in Maarssen and had Maltese dogs...tiny white ones.

Hi Jimmy...We worked together in Mijdrecht by Blokker in the magazijn around 1991 or so and you had a second job at Schiphol in the catering department. I put an advertisement up in our department that I had a refrigerator for sale and you bought it and my ex and I delivered it.

AMM Jongerius zoekt Juffrouw Schipper

Datum:
14-11-2016 22:19
Plaats:
Roosendaal

Toen ik 7 was verhuisden wij binnen Roosendaal en ik kwam op de Aloysiusschool terecht, in de 2e klas van juffrouw Schipper(s), later de Jeroen Bosch school. Mijn jongere broer heeft later ook bij juffrouw Schipper(s) in de klas gezeten.