Tagliatelle met groente en noten

Genieten met een hoofdletter G met deze overheerlijke tagliatelle met groente en noten. Dit vegetarische hoofdgerecht is geschikt voor 2 personen en kent een bereidingstijd van 15-30 minuten. Eet smakelijk!

Ingrediënten

  • 200 gram tagliatelle
  • 60 gram walnoten
  • 250 gram roerbakgroente
  • 1 eetlepel olie
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 glas droge witte wijn
  • Parmezaanse kaas

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle in ruim water gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. Hak de walnoten grof en bak ze in een droge koekenpan goudbruin.
  3. Verwarm de olie en roerbak hierin de groente enkele minuten.
  4. Voeg de tomatenblokjes toe met de witte wijn, peper en wat zout. Laat de saus enkele minuten pruttelen.
  5. Verdeel de groentesaus over de pasta en strooi de noten er over.
  6. Schaaf er wat Parmezaanse kaas over.

Aantal personen

2

Bereidingsduur

15-30 minuten

Voedingswaarden per persoon

  Recept
Energie 770 kcal
Eiwit 25 gram
Koolhydraten 85 gram
Vet 30 gram
Verzadigd vet 4 gram
Vezels 10 gram

 

Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum