Wokschotel met vegetarische mix en aardappelpartjes

wokschotel
Getty Images

Maak het uzelf makkelijk met deze vegetarische wokschotel. Binnen een kwartiertje te bereiden en geschikt voor twee personen. Eet smakelijk!

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
15 minuten

Ingrediënten

  • 150 gram vegetarische stukjes of reepjes
  • 2 eetlepels olie
  • 1 zak diepvries italiaanse roerbakgroente (400 gram)
  • 1 teentje knoflook
  • Ca. 500 gram aardappelpartjes (koelvak, voorgekookt)
  • Italiaanse kruiden
  • 50 gram olijven

Bereiding

  1. Bak de vegetarische blokjes in een wok of grote braadpan in de olie bruin. Voeg de groente toe en pers het teentje knoflook er boven uit.
  2. Roerbak de groente bijna gaar.
  3. Voeg de aardappelpartjes toe en roerbak ze enkele minuten mee.
  4. Maak het gerecht op smaak met peper en Italiaanse keukenkruiden.
  5. Geef er de olijven bij.

Voedingswaarden

Energie 
590kcal
Eiwit 
20 gram
Koolhydraten 
60 gram
Vezels 
15 gram
Vet 
25 gram
Verzadigd vet 
5 gram
Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum