Romantisch wellness weekend

2 of 3 nachten v.a. € 215,- p.p.

Maak tijd voor uzelf en elkaar… Dat kan als geen ander tijdens een romantisch wellnessweekend in het Duitse Bad Bellingen, ingebed in het Rijndal tussen het Zwarte Woud en de Elzas. Het afwisselende landschap, de prachtige wellness en meer dan 2.000 zonuren per jaar zijn de perfecte uitgangspunten voor een paar heerlijke verwendagen.

Kom ontspannen in de warme bronnen van Bad Bellingen, een van de jongste kuuroorden van Duitsland: de eerste thermale bron werd ontdekt op 28 november 1956.

In de Balinea thermale baden vindt u onder meer twee buitenzwembaden omgeven door bossen en een binnenzwembad met watertemperaturen tussen 34 en 36° C. Geniet van de diverse bubbelbaden, massagestralen, stroomkanalen of van het zwembad met inheems thermaal water en het koudwatertrapbad. Sla vooral de Dode Zeezoutgrot niet over. Diep ademhalen met gezonde, zoute lucht zorgt niet alleen voor lichamelijke ontspanning en stressverlichting, maar versterkt ook het immuunsysteem en verlicht de symptomen van een allergische huid. De vijf avontuurlijke sauna's met afwisselende binnen- en buiteninfusies, een vuurpot en een stoombad staan voor u klaar om even lekker gezond te zweten.

Zowel actievelingen als fijnproevers bestempelen Bad Bellingen als de ideale bestemming om even aan de dagelijkse beslommeringen te ontsnappen. Hier wandelt u tussen de wijngaarden, fietst u langs de Rijn of slaat u een balletje op een van de golfbanen. En natuurlijk kunt u hier heerlijk eten in de vele restaurants.

Uw verblijf verlengen in de directe omgeving is een absolute aanrader. Door de nabijheid van Frankrijk en Zwitserland vindt u hier diverse culturele, historische en culinaire hoogstandjes. Het maakt niet uit in welke richting u vanuit Bad Bellingen vertrekt, er is altijd wel iets interessants te ontdekken.

Onze aanbieding

• 2 of 3 overnachtingen
• 2x dagkaart tot de Balinea thermale baden
• 1x toegang lagunewaterbad (ca. 30 min.)
• Lichaamsmassage voor 2 personen (ca. 40 min.)
• 3 gangen menu
• KONUS-gastenkaart

Prijs: v.a. € 215,00 p.p. op basis van 2-persoonskamer (excl. toeristenbelasting)
Het arrangement is het gehele jaar boekbaar.