Wellness-week aan de Federsee

7 nachten v.a. € 609,00 p.p.

Combineer een weekje genieten in de thermale baden met de prachtige natuur in de regio Opper-Schwaben in het zuidwesten van Duitsland. De met 5 sterren bekroonde Adelindis Therme is een pareltje onder de wellness-bestemmingen met maar liefst 14.000 m² aan thermale baden, sauna’s en spa-genot.

Een weekje onthaasten bij onze oosterburen is een cadeautje aan uzelf. De eersteklas waterkwaliteit in de Adelindis Therme is direct afkomstige van de geneeskrachtige bron hier.

Wellnessliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de acht thermale baden met verschillende temperaturen. Zweten en zuiveren kan in de 1.260 m² grote saunaruimte die bestaat uit zes sauna’s, waarvan de Keltische sauna een absoluut hoogtepunt is. Verder is het heerlijk ontspannen op de comfortabele bubbelligstoelen, hemelse waterbedden in het caldarium, de rugmassage- en vloerjets en knus bij de open haard. Voor zwemmers zijn er ook het hele jaar door vijf banen beschikbaar in het koelere buitensportbad. Het grote grasveld met strandstoelen en comfortabele ligstoelen nodigt uit om tussendoor even in de zon te liggen of in de schaduw een boek te lezen.

Naast de natuurlijke remedie van thermale baden kunt u hier volop tot rust komen in de natuur zelf. De prachtige ligging van Bad Buchau in een omgeving vol natuur en UNESCO Werelderfgoed-architectuur is een extra toevoeging aan de beleving. De natuur biedt volop mogelijkheden om actief bezig te zijn. Maak een wandeling over het grootste heidegebied van Zuidwest-Duitsland of fiets een rondje om de prachtige Federsee. Gaat u liever even de stad in? Bad Buchau is een charmante stad vol culturele en historische belevenissen, waar u na een interessante middag kunt genieten van de uitstekende regionale Zwabische delicatessen in een van de vele restaurants.

Een weekje aan de Federsee is een holistische vakantie voor lichaam, geest en zintuigen.

Onze aanbieding:

• 7 nachten met een gastronomisch ontbijtbuffet
• 6 x gevarieerd, warm avondbuffet & 1 feestelijk 4-gangen diner
• 3 x koffie met gebak in de middag
• 1 ontspanningsbad
• 2 rugmassages, alternatief 1 volledige lichaamsmassage
• 1 zeepborstel massage
• 1 softpack
• Dagelijks gratis toegang tot de Adelindis Therme inclusief sauna

Prijs: vanaf € 609,00 p.p. op basis van een tweepersoonskamer