PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Wat kost een volle tank over de grens?

De brandstofprijzen verschillen per land. Maar in welke landen kunt u nu het goedkoopst tanken? En waar is een volle tank het duurst? Dit artikel geeft u inzicht in de brandstofprijzen in Europa.

De prijzen zijn adviesprijzen in euro’s en geven een goede indicatie. Peildatum 28 maart 2017. Brandstofprijzen zijn per 50 liter weergegeven.

€2000 extra inruilwaarde

The Big Event van Opel is er weer. Van 11 t/m 16 september krijgt u tot € 2000 extra inruilwaarde + € 250 gratis accessoires én € 500 gratis brandstof! Meer weten?

*LPG: in het buitenland is er vaak een andere koppeling, waardoor een vulverloopnippel noodzakelijk is.

Dit artikel is eerder verschenen in Plus Magazine juli/augustus 2017. Nog geen abonnee van Plus Magazine? Abonnee worden doet u in een handomdraai!

Bron(nen):