PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Warmte door een goede cv-ketel

Advertorial
Wilt u een fijn verwarmd huis met warm water? Maar heeft u geen zin in zorgen over de cv-ketel? Dan is een cv-ketel huren bij Feenstra de ideale oplossing!

Voor een vast tarief per maand zonder extra kosten

Een heerlijk warm huis met warm water gelijk ter beschikking is wat iedereen graag in zijn woning wilt hebben. Het kan echter zijn dat u geen zin heeft in het gedoe en zorgen over een cv-ketel. Bij Feenstra is het mogelijk om een cv-ketel te huren zonder problemen. U hoeft geen rekening te houden met de veiligheid, storingen, onderhoud of andere kosten die onverwacht op uw pad komen. Deze kosten komen voor rekening van Feenstra. U huurt voor een vast bedrag per maand een cv-ketel. Als u gaat verhuizen is het geen enkel probleem om op te zeggen. Het grote voordeel van het huurketel bij Feenstra, is dat u nergens aan vast zit. U kunt na het eerste jaar maandelijks opzeggen. De cv-ketel wordt dan kosteloos en zonder afkoopregeling bij u opgehaald.

Online monitoring van de cv-ketel

De cv-ketels van Feenstra beschikken over een speciale communicatie module. Dankzij deze module kan Feenstra op afstand de cv-ketel monitoren. Zo kunnen zij precies zien wat er met de cv-ketel aan de hand is. Zo hoeft het bedrijf alleen langs te komen als er echt een probleem is. Verder hoeven er geen onnodige servicebezoeken plaats te vinden. Dankzij de monitor kunnen zij op afstand zien wanneer een onderhoudsbeurt nodig is.

Veiligheid en vakkennis staan voorop

U kunt er bij Feenstra op rekenen dat zij slechts een veilige installatie van de cv-ketel in uw woning accepteren. De installatie van de cv-ketel voldoet dan ook aan alle veiligheidsnormen. Onze vakkundige specialisten komen de cv-ketel bij u installeren. Voor het aansluiten van de huurketel betaalt u eenmalig € 149,-. Bij de installatie van de huurketel is het veiligheidspakket inbegrepen. Normaal kost dit € 150,-, maar dit is bij de huur van de cv-ketel bij Feenstra in de prijs inbegrepen.

Service is in de huurprijs inbegrepen

Als u een cv-ketel huurt bij Feenstra, zijn de kosten voor reparatie en onderhoud bij de huurprijs inbegrepen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over extra kosten. Feenstra heeft een uitstekende service met erkende specialisten die graag uw cv-ketel komen controleren, storingen voorkomen en de veiligheid van uw cv-ketel garanderen. Alles is erop gericht dat u zo energiezuinig mogelijk kunt stoken.

Speciaal voor gehuurde cv-ketels: een thermostaat en app

Bij het huren van een cv-ketel van Feenstra, krijgt u gratis een thermostaat meegeleverd. Dankzij een speciaal ontwikkelde app kunt u de thermostaat op afstand bedienen. Zo kunt u de thermostaat verhogen of verlagen, zonder dat u thuis bent! Zeer handig om bijvoorbeeld de thermostaat al wat hoger te zetten net voordat u thuiskomt. Of als u vergeten bent de thermostaat lager te zetten terwijl u van huis ging, kunt u dat alsnog via de app doen!

Interesse? Neem dan nu contact met ons op

Wilt u graag meer weten over het huren van een cv-ketel bij Feenstra? Of wilt u meteen een cv-ketel bij u laten installeren? Neem dan nu contact met Feenstra. Alvast veel warm woongenot toegewenst!