Handig een tweede bril

Multifocale brillenglazen voor specifieke situaties

Advertorial
In specifieke situaties hebben onze ogen iets extra's nodig. En dan hebben we het niet over een leesbril.

Natuurlijk kunt u alles doen met één en dezelfde multifocale bril. Maar u heeft toch ook verschillende schoenen in de kast voor verschillende activiteiten? Omdat het ene paar nou eenmaal fijner loopt of beter past bij die specifieke activiteit. Dit geldt ook voor ons zicht. Wist u dat er, voor naast uw dagelijkse multifocale bril, verschillende innovatieve kijkoplossingen bestaan voor specifieke situaties als schermgebruik, achter het stuur, in de zon en tijdens het sporten. Multifocale brillenglazen die in deze situaties net dat beetje meer kijkcomfort geven dan dat u heeft met uw dagelijkse bril.

Bij beeldschermgebruik

We zitten steeds vaker en langer achter een beeldscherm. Voor werk en in vrije tijd. Bent u een multifocaal drager? Dan merkt u ongetwijfeld dat het niet altijd even prettig kijkt. Voor onze huidige digitale levensstijl heeft Essilor speciale brillenglazen ontworpen. Met Varilux Digitime heeft u een geoptimaliseerd zicht en de juiste houding bij gebruik van digitale devices, laptop en tv. Zo beantwoordt u ongestoord uw e-mails en blijft u bij via social media.

Achter het stuur

En zit u niet achter een beeldscherm, dan zit u ongetwijfeld regelmatig in de auto. De dagen worden weer korter. Heeft u ook wel eens last van de reflecties in het donker? Met Varilux Roadpilot heeft u optimaal zicht achter het stuur. Deze glazen geven u een breed gezichtsveld, zodat u alles goed ziet op de weg en verminderen de hinderlijke reflecties.

In de zon

Die reflecties in het donker op de weg zijn vervelend, maar wat dacht u van de zon? We genieten volop van de heerlijk zonnestralen en worden ons ook steeds bewuster van de schadelijk invloeden van de zon. Beschermt u uw ogen net zo goed als uw huid? Een zonnebril op sterkte is een tweede multifocale bril die iedereen zou moeten hebben. Hiermee beschermt u uw ogen tegen het schadelijke uv-licht.

Tijdens het sporten

Als u gaat sporten trekt u sportkleding en sportschoenen aan. U past uw outfit aan op de activiteit. Wist u dat er ook speciale multifocale brillenglazen bestaan om mee te sporten? Met Varilux Sport ziet u alle lijnen, elke hobbel, kuil en niet onbelangrijk, ook de bal scherp. Dit speciale sportglas kan tegen een stootje, krast niet snel en  is vuil- vet- en waterafstotend. Wel zo fijn als u lekker aan de bal bent.

Laat u adviseren door een vakopticien

Dus haal ook het optimale uit elke situatie en laat u informeren door een vakopticien. En extra fijn deze maanden, tot en met 5 april 2020 ontvangt u 50 procent korting op uw tweede paar Varilux multifocale brillenglazen.

Over Varilux

Varilux is al jarenlang de #1 in multifocale brillenglazen wereldwijd. Varilux biedt u scherp zicht op alle afstanden, naadloze overgangen, geen extra hoofdbewegingen en u hoeft niet te wennen.