Kies de bril die past bij ú

Advertorial
In specifieke situaties hebben onze ogen echt iets extra's nodig. En dan hebben we het niet over een leesbril.

Natuurlijk kunt u alles doen met één en dezelfde multifocale bril. Maar u heeft toch ook verschillende schoenen in de kast voor verschillende activiteiten? Omdat het ene paar nou eenmaal beter past bij die ene specifieke activiteit. Dit geldt ook voor ons zicht. Wist u dat er, voor naast uw dagelijkse multifocale bril, er verschillende innovatieve kijkoplossingen zijn waarmee u het optimale uit elke situatie haalt? Speciaal voor weggebruikers, zonaanbidders, trendzetters en schermkijkers.

Schermkijker

We zitten vaker en langer achter een beeldscherm. Voor werk en in vrije tijd. Bent u een multifocaal drager? Dan merkt u ongetwijfeld dat het niet altijd even prettig kijkt. Voor onze huidige digitale levensstijl heeft Essilor speciale brillenglazen ontworpen. Met Varilux Digitime heeft u een geoptimaliseerd zicht en de juiste houding bij gebruik van digitale devices, laptop en tv. Zo beantwoordt u ongestoord e-mails en blijft t bij via social media.

Weggebruiker

En zit u niet achter uw beeldscherm, dan zit u ongetwijfeld regelmatig in de auto. De dagen worden weer korter. Heeft ook wel eens last van de reflecties in het donker? Met Varilux Roadpilot heeft optimaal zicht achter het stuur. Deze glazen geven een breed gezichtsveld, zodat u alles goed ziet op de weg en verminderen de hinderlijke reflecties.

Zonaanbidder

Die reflecties in het donker op de weg zijn vervelend, maar wat dacht u van de zon? We genieten volop van de heerlijk zonnestralen en worden ons ook steeds bewuster van de schadelijk invloeden van de zon. Beschermt u uw ogen net zo goed als je huid? Een Xperio zonnebril op sterkte is een tweede multifocale bril die iedereen zou moeten hebben. Hiermee beschermt u uw ogen tegen schadelijk uv-licht.

Trendsetter

Een tweede bril als fashion statement. Om de nieuwste trends te volgen, te laten zien wie u bent én waar u voor staat of om uw outfit compleet te maken.

Advies van uw vakopticien

Haal ook het optimale uit elke situatie en laat u informeren door een vakoptcien. En extra fijn deze maanden, tot en met 29 november 2020 ontvangt u 50 procent korting op uw tweede paar Varilux multifocale brillenglazen.

Over Varilux

Varilux is al jarenlang wereldwijd de #1 in multifocale brillenglazen wereldwijd. Varilux biedt u scherp zicht op alle afstanden, naadloze overgangen, geen extra hoofdbewegingen en u hoeft niet te wennen.