Biedt uw zorgverzekering volgend jaar maatwerk?

Advertorial
U kunt nog tot eind december overstappen. Bent u nog tevreden met uw huidige zorgverzekering? Aan welke eisen moet uw zorgverzekering voor u voldoen? Plus Magazine heeft, op basis van onderzoek onder duizenden lezers, een passende zorgverzekering samengesteld: PlusGezond.

Op maat

In Nederland bepaalt de overheid welke vergoedingen in de verplichte basisverzekering zitten. Omdat niet alle zorg hierin is opgenomen, is het belangrijk een goede aanvullende zorgverzekering te hebben. De maker van Fietsen123, Plus Magazine, heeft in samenwerking met betrouwbare marktpartijen drie op maat gemaakte aanvullende zorgverzekeringen samengesteld.

De PlusGezond Zorgverzekering

Met PlusGezond van Plus Magazine bent u goed verzekerd. Met een ruime vergoeding voor fysiotherapie en 100% acceptatie. Bovendien krijgt u 5% korting op uw basisverzekering Natura of Restitutie.

In deze op maat samengestelde pakketten hebben we extra aandacht besteed aan onder meer fysiotherapie, brillen, buitenlandzorg, alternatieve zorg, mantelzorg en nog véél meer. Overstappen naar de PlusGezond zorgverzekering is heel eenvoudig en iedereen wordt geaccepteerd. Bovendien krijgt u 5 procent korting op de basisverzekering en 15 procent korting op de aanvullende verzekering.

Maatwerk zorgverzekering

Een goede zorgverzekering biedt de zorg die u nodig heeft en brengt geen kosten in rekening voor zorg die u toch niet gebruikt. Dat maakt bijvoorbeeld dat de dekking rondom alles wat te maken heeft met zwangerschap veel minder belangrijk is dan fysiotherapie of een extra vergoeding voor een bril en gehoortoestellen.

Meer weten over de unieke maatwerk zorgverzekering?

Vraag nu het gratis informatiepakket aan of bereken direct uw premie.