Heeft u de juiste zorgverzekering?

Advertorial
De zorgpremies voor 2022 worden binnenkort bekend gemaakt. De kans om te kiezen voor een zorgverzekering die afgestemd is op uw behoefte. Bent u nog tevreden met uw huidige zorgverzekering? Aan welke eisen moet uw zorgverzekering voor u voldoen? Plus Magazine heeft, op basis van onderzoek onder duizenden lezers, een passende zorgverzekering samengesteld: Plus Gezond.

Speciaal op maat

In Nederland bepaalt de overheid welke vergoedingen in de verplichte basisverzekering zitten. Omdat niet alle zorg hierin is opgenomen, is het belangrijk een goede aanvullende zorgverzekering te hebben. Plus Magazine heeft in samenwerking met Aevitae en EUCARE drie op maat gemaakte aanvullende zorgverzekeringen samengesteld. Met hierin extra aandacht voor bijvoorbeeld fysiotherapie, brillen, buitenlandzorg, alternatieve zorg, mantelzorg en nog véél meer. Overstappen naar de Plus Gezond zorgverzekering is heel eenvoudig en iedereen wordt geaccepteerd. Bovendien krijgt u 5% korting op de basisverzekering en 15% korting op de aanvullende verzekering.

Meer informatie?

Vraag nu het gratis informatiepakket aan en ontvang gratis de drie digitale specials ‘Ontspannen’, ‘Slaap lekker’ en ‘Alles over afvallen’.