geld & recht

Met welke zorgverzekering bespaart u het meest? Vul de gevraagde gegevens in, laat de premies berekenen en vergelijk de uitkomsten! Is besparen mogelijk? Dan kunt u direct overstappen!
 • Test: de beste aanvullende zorgverzekering

  Er zijn zoveel aanvullende zorgverzekeringen dat het niet meevalt om een goede keuze te maken. MoneyView heeft alles op een rijtje gezet en geconcludeerd dat De Amersfoortse (Optimal), ONVZ (Superfit en Topfit) en Pro Life (Extra Large) de beste aanvullende ziektekostenverzekering bieden.
  lees meer
 • Kat bijt hond

  Een rode kat heeft een labrador aangevallen. Maar welke rode kat? De eigenaar van labrador Yara wijst de rode kater Tommy als schuldige aan. De kosten om de labrador op te lappen? 3.750 euro.
  lees meer
 • Liever geen hoog eigen risico

  Bijna 80% van de verzekerden heeft vorig jaar voor een zo laag mogelijk eigen risico in de zorgverzekering gekozen. 85% is dat voor 2015 weer van plan. Slechts een op de zeven verzekerden koos vorig jaar voor het maximale eigen risico. En zeer weinig mensen kozen een eigen risico tussen het maximum en minimum in.
  lees meer
 • Ouderen stappen over voor vrije zorgkeuze

  Uit onderzoek van ouderenbond ANBO blijkt dat een groot deel van de ouderen van plan is om over te stappen van zorgverzekering als blijkt dat de huidige zorgverzekeraar geen contracten meer sluit met de gewenste zorgaanbieders.
  lees meer
Abonneren op Artikelen