mensen & meningen

Door een chronische of levensbedreigende ziekte komt een relatie onder hoge druk te staan. Soms komen mensen er samen sterker uit, maar soms raken ze juist ook verder van elkaar verwijderd. Heeft u in zo'n situatie gezeten? Vertel het ons!
 • Lezersoproep: anders na de overgang

  In hoeverre heeft de overgang u veranderd? Zijn er klachten die in de overgang zijn ontstaan en waar u nu nog steeds last van hebt? Of voelt u zich eigenlijk weer hetzelfde als voor de overgang? Vertel het ons!
  0
  lees meer
 • Het leukste van het web - week 16

  Houdt u van dansen? Wij laten u een 80-jarige zien die de sterren van de hemel danst! Daarnaast vliegen we mee met twee ouderen dames, hun reacties zijn goud waard! Kortom een nieuwe leukste van het web.
  0
  lees meer
 • Het leukste van het web - week 16

  Houdt u van dansen? Wij laten u een 80-jarige zien die de sterren van de hemel danst! Daarnaast zingen we voor gratis benzine en sporten we met ijsberen. Kortom een nieuwe gezellige leukste van het web!
  0
  lees meer
 • Asscher laat ouderen in de kou staan

  In zijn brief aan de Tweede Kamer herhaalt minister Asscher van Sociale Zaken wat het Centraal Plan Bureau al over de koopkrachtontwikkeling van ouderen meldde, maar hij doet er niks aan.
  0
  lees meer
 • De stekker uit Windows XP

  Deze week is Microsoft gestopt met de ondersteuning van Windows XP. Het programma kwam in 2001 op de markt en werd de afgelopen dertien jaar ontzettend populair. En dat is te merken, nog veel mensen maken gebruik van het programma.
  0
  lees meer
Abonneren op Artikelen