mensen & meningen

Ook deze week weer een selectie van de leukste filmpjes van het web. Waaronder een kletsnatte compilatie van Nederland onder water.
 • Grote verschillen heupoperaties

  De patiënt die in het slechtste ziekenhuis een nieuwe heup krijgt loopt in vergelijking met het beste ziekenhuis tien keer meer kans op wondinfecties. Zorgverzekeraar VGZ zocht het uit, maar houdt het nog even geheim.
  lees meer
 • Ouderen vaak ondervoed

  Volgens een promotieonderzoek in België blijkt daar een op de twee ouderen die wordt opgenomen in een ziekenhuis een hoog risico op ondervoeding te lopen. In Nederland is het niet veel beter.
  lees meer
 • Driedaagse werkweek voor ouderen

  De Mexicaanse miljardair Carlos Slim vindt dat 50-plussers beter een kortere werkweek kunnen hebben. Oudere werknemers blijven dan langer werken en het bedrijf behoudt haar expertise.
  1
  lees meer
 • Mijn tuin is mijn levenswerk

  Een hobby kan uit de hand lopen, maar dan heb je ook wat. Drie Pluslezers vertellen over hun passie: de tuin. Wat begon met een stekkie, eindigde met een modeltuin die ú kunt bezoeken.
  lees meer
 • Geef een dagje strand

  Het Nationaal Ouderenfonds zamelt geld in om kwetsbare en eenzame ouderen een dagje strand te geven. Er is al € 2460 binnen, maar dat moet € 16.000 worden.
  lees meer
 • PlusGeluk: Lang leve de liefde

  Fer (63) en Marian (60) Bierens vierden hun 40-jarig jubileum met een familieweekendje weg. Cadeauwensen hadden ze niet, “we zijn blij dat we het kunnen vieren”.
  lees meer
Abonneren op Artikelen