mensen & meningen

Van de vijf grote pensioenfondsen wist alleen het pensioenfonds voor de Bouw de dekkingsgraad te laten stijgen, de andere pensioenfondsen daalden onder het minimum.
 • Lenny blogt: Het leed dat oude dag heet

  Zo’n twee weken lang zat Greet Jongsma* (92) opgesloten in haar eigen kamer in het verzorgingshuis. Wat was er gebeurd? Was ze de huissleutel kwijt? Had ze haar been gebroken? Nee, niets van dat alles. Het verzorgingshuis was ten prooi gevallen aan een besmettelijk virus, het norovirus.
  lees meer
 • Parkeertarief per minuut

  Vandaag wordt in de Tweede Kamer de initiatiefwet besproken die parkeren per minuut moet regelen, zodat automobilisten niet meer betalen dan dat ze geparkeerd hebben.
  lees meer
 • De Unie KBO wil steun voor digibeten

  De ouderenorganisatie Unie KBO wil dat ouderen die geen toegang hebben tot het internet de mogelijkheid hebben om toch zonder computer in contact te komen met de overheid, bedrijven of banken.
  lees meer
 • Opnieuw proces om gekorte zorg

  Bij de rechtbank in Utrecht dient vandaag een zaak die twee Utrechters hebben aangespannen tegen de gemeente Utrecht omdat ze fors zijn gekort op hun huishoudelijke hulp.
  lees meer
 • Ziekenhuisnota niet helder

  De nota die ziekenhuizen aan patiënten presenteren is geen goede weergave van de werkelijke kosten en ondermijnt het vertrouwen in de zorg. De Nationale Ombudsman vraagt om meer duidelijkheid.
  lees meer
Abonneren op Artikelen