mensen & meningen

Volgens staatssecretaris Van Rijn van Volksgezondheid blijft na het zorgakkoord een opname in een verzorgingshuis mogelijk, ook als dat eerder is dan de bedoeling was. Vrije artsenkeuze is nog een gesprekspunt.
 • Er moeten meer 55-plussers aan het werk

  Volgens de OESO moet Nederland meer doen om oudere werkenden en werkzoekenden aan het werk te houden. In het rapport dat ze gisteren aan minister Asscher van Sociale Zaken overhandigde doet zij vele aanbevelingen.
  0
  lees meer
 • Ziek van ruzie met je dochter

  We praten er niet graag over, maar spanningen tussen moeders en dochters komen vaak voor. Voor je gezondheid kan het funest zijn. Wat gaat er mis? En wat kun je doen om de relatie te verbeteren?
  0
  lees meer
 • Ik was erbij: in de ban van ABBA

  Op 6 april 1974 won ABBA het Eurovisie Songfestival met het nummer Waterloo. Anton Korf, destijds 13, raakte in de ban van de Zweedse groep. Anton korf uit Torremolinos was erbij.
  0
  lees meer
 • Lezersoproep: relatie & chronische ziekte

  Door een chronische of levensbedreigende ziekte komt een relatie onder hoge druk te staan. Soms komen mensen er samen sterker uit, maar soms raken ze juist ook verder van elkaar verwijderd. Heeft u in zo'n situatie gezeten? Vertel het ons!
  0
  lees meer
 • Lezersoproep: anders na de overgang

  In hoeverre heeft de overgang u veranderd? Zijn er klachten die in de overgang zijn ontstaan en waar u nu nog steeds last van hebt? Of voelt u zich eigenlijk weer hetzelfde als voor de overgang? Vertel het ons!
  0
  lees meer
 • Het leukste van het web - week 16

  Houdt u van dansen? Wij laten u een 80-jarige zien die de sterren van de hemel danst! Daarnaast vliegen we mee met twee oudere dames, hun reacties zijn goud waard! Kortom een nieuwe leukste van het web.
  0
  lees meer
Abonneren op Artikelen