mensen & meningen

Deze week een beginnend comedian tot een ontmoeting tussen een kitten met een egel. We hebben weer een selectie gemaakt van de leukste en meest bijzondere filmpjes van het web.
 • Ziekenhuisnota niet helder

  De nota die ziekenhuizen aan patiënten presenteren is geen goede weergave van de werkelijke kosten en ondermijnt het vertrouwen in de zorg. De Nationale Ombudsman vraagt om meer duidelijkheid.
  lees meer
 • Huur stijgt fors

  De huur van een woning aan een nieuwe huurder is in twee jaar tijd met gemiddeld 22,6 procent gestegen. Dit komt neer op 100 tot 200 euro meer voor dezelfde woning.
  1
  lees meer
 • Uitzendbranche zoekt de 50-plusser

  De uitzendbureaus hebben met minister Asscher afgesproken dat zij van de werkloze 50-plussers er dit jaar 22.500 aan werk helpen. Het personeel wordt geschoold en de subsidie verruimd.
  lees meer
 • Leukste van het Web: week 4 - 2015

  Deze week een peuter die geboren is met dansmoves tot een straatgoochelaar waar je van staat te kijken! We hebben weer een selectie gemaakt van de leukste en meest bijzondere filmpjes van het web.
  lees meer
 • Pensioenstelsel moet moderner

  Na de invoering van het Financieel Toetsingskader eind 2014 is het volgens staatssecretaris Klijnsma van Sociale Zaken nu tijd voor de modernisering van het pensioenstelsel, al lopen de meningen over hoe dat moet sterk uiteen.
  lees meer
 • Shoppen bij de buren

  Boodschappen doen in Duitsland of België levert een flinke besparing op. Vooral bij de grensstreek bezoekt men regelmatig de supermarkten in buurlanden.
  3
  lees meer
Abonneren op Artikelen