mensen & meningen

Meestal merk je niet dat je hem hebt; de prostaat. Maar als hij groter wordt, kan dat plasklachten geven. Ook kan hij ontsteken. Of er kan kanker ontstaan. Stuur ons uw vragen over de prostaat!
 • Alfahulpen krijgen meer rechten

  Het kabinet wil er voor zorgen dat alfahulpen die nu schoonmaakwerkzaamheden verrichten of gastouder zijn meer rechten krijgen. Het minimumloon wordt verplicht, net als vakantietoeslag en doorbetaling bij ziekte.
  lees meer
 • Euthanasie: We praten er liever niet over

  Begrippen als euthanasie, palliatieve ­sedatie en hulp bij zelfdoding worden vaak door ­elkaar gehaald, zelfs door artsen en ­verpleegkundigen. Deskundige prof. dr. Agnes van der Heide over keuzes in de laatste levensfase.
  lees meer
 • Nieuwe pensioenwet aangenomen

  De Tweede Kamer heeft gisteren de nieuwe pensioenwet aangenomen die er voor moet zorgen dat er meer zekerheid is voor de deelnemers van pensioenfondsen en gepensioneerden.
  lees meer
 • Rotterdammers willen elkaar helpen

  Uit de voorlopige resultaten van het Buurtonderzoek van het AD blijkt dat twee derde van de inwoners van de Rotterdamse regio bereid is de buren te hulp te schieten, 15 procent wil dat zelfs dagelijks doen.
  lees meer
 • ABP indexeert weer niet

  De deelnemers van pensioenfonds ABP zullen ook volgend jaar geen indexatie krijgen van hun pensioen. Ook bij de metaalfondsen PMT en PME zit een indexatie vanwege de lage dekkingsgraad er niet in.
  lees meer
Abonneren op Artikelen