Nieuwsbrief

Een boek met de titel "De moestuin van Mme Zsazsa" met ondertitel "Een jaar zaaien, koken en proeven" van auteurs Dorien Knockaert en Kim Leysen, zweeft voor een wazige groene achtergrond. Een illustratie op de kaft toont een vrouw met gesloten ogen en een omgekeerde plantenpot op haar hoofd, gevuld met weelderige groene planten. In de rechterbovenhoek staat een rode cirkel met het opschrift "5x kans", wat suggereert dat het boek deel kan uitmaken van een promotie of weggeefactie.
Canva

Meld u aan voor de Plus Magazine nieuwsbrieven & maak kans op 1 van de 5 ''De Moestuin'' boeken van Zsazsa t.w.v. €35,99!


''De Moestuin'' van Zsazsa

Slim tuinieren en ongecompliceerd koken, met voldoende tijd over om tussen de courgettes en kolen in de zon te zitten: dat is waar de Moestuin van Mme Zsazsa voor staat. Een welkome plek die zijn oorsprong vond in een stuk grond waarop Kim Leysen een woonwagen plaatste en besloot een moestuin te beginnen. Terwijl ze bezig was met het bestellen van zaaigoed zoals krulkolen, kerstomaten en flespompoenen, dacht ze aan iemand die met de oogst zou koken: Dorien Knockaert. Gedurende de weken die volgden, verzamelden Kim, Dorien en fotografe Els Menten zich wekelijks in de tuin om te wroeten in de aarde, te koken, te observeren en te proeven. Alles wat hen aansprak, maakte uiteindelijk deel uit van dit boek.

Blijf op de hoogte van alle Plus nieuwsbrieven en aanbiedingen en schrijf u nu in en maak kans op 1 van de 5 ''De Moestuin'' boeken!