Nieuwsbrief

Hoofdbeeld weekend Texel
Plus Magazine

Meld u nu aan voor de gratis Plus nieuwsbrieven en maak kans op een heerlijk weekend Texel in een appartement van Texelvakanties t.w.v. €395!

Meld u aan voor onze gratis Plus nieuwsbrieven en aanbiedingen, met nieuws over gezondheid, geld & recht, reizen, prijsvragen en meer. Daarbij maakt u kans op een weekend op Texel in een appartement van Texelvakanties t.w.v. €395.

Geniet van de luxe appartementen van Texelvakanties.nl op het grootste Waddeneiland van Nederland. Alle appartementen bevinden zich op de meest unieke locaties, zo ligt het appartementencomplex Juliana op de hoogste duin van Texel. De appartementen aan de Nieuwlanderweg bevinden zich in een authentieke stolpboerderij tussen badplaats De Koog en het dorpje De Waal. Of wilt u liever dicht bij het centrum van De Koog zitten? Dan liggen de appartementen De Zeedistel en Anna op de perfecte locatie.

Actievoorwaarden

- Aankomstdatum tussen 01-02-2023 en 30-04-2023 m.u.v. de vakantieperiodes en feestdagen

- De waarde is €395. Mocht u iets duurder willen dan kan dat tegenbijbetaling.

Uitwaaien op Texel met korting? Gebruik dan de kortingscode PlusTexel10 op de website van Texelvakanties en profiteer van maar liefst 10% korting op uw boeking! *

* Deze is geldig tijdens de gehele actie periode van 1 november 2022 t/m 31 januari 2023.

Bent u al nieuwsbriefabonnee? Dan maakt u automatisch kans op de prijs!