
Gemarineerde wintergroente met kip

Een heerlijk wintergerecht met gegrilde groenten, kip en aardappel. Dit gerecht staat met 30 minuten op tafel!
Een heerlijk wintergerecht met gegrilde groenten, kip en aardappel. Dit gerecht staat met 30 minuten op tafel!
De Nederlandse keuken is in de loop der eeuwen verrijkt en aangevuld met Aziatische invloeden, met name uit Nederlands-Indië. Culinair journaliste Marijke Sterk heeft twee bijzondere recepten voor u.
Een heerlijke pasta met krokante kruimels en verse kruiden.
Zo eenvoudig en lekker maak je zelf een toetje.
Een traditionele stamppot, dit keer zonder de vertrouwde rookworst. Minder – verzadigd – vet (de cashewnoten bevatten onverzadigd vet), minder calorieën en meer vezelstoffen. Gezond en lekker.
Met vlees kunt u eindeloos variëren. Heerlijk, een luxe kogelbiefstuk met een lekker aardappeltaartje erbij. U vindt hier het complete recept.
De Vlaamse mayonaise is een begrip. Het recept is zelfs vastgesteld volgens een zestig jaar oud Koninklijk besluit: het moet een vetgehalte van 80 procent en 7,5 procent eigeel bevatten. Wat maakt deze mayonaise verder nou zo bijzonder?
Lasagne, lekker groen!
Niets is met dit warme weer lekkerder dan een hete bal rundvlees, goed op smaak gebracht. Dit gehaktbal-recept wordt bereid met bier, voor de liefhebber!
Maak snel en gemakkelijk een heerlijk Duits biefstuk. Lekker met ui, witlof en aardappelen. Eet smakelijk!
Deze linzensalade is lekker, gezond en eenvoudig te maken. Perfect als lunch, bijvoorbeeld na het sporten!
Een lekkere gehaktbal maken is nog een hele kunst. Laura de Grave, auteur van 'Nederland Kookboek', ging voor het AD op zoek naar de beste gehaktballen van Nederland.