Pannenkoeken eten in de provincie Utrecht

Zin om met de (klein)kinderen pannenkoeken te eten? Probeer eens een van de leuke pannenkoekenrestaurants in de provincie Utrecht.

Wat te doen in de vakantie met de (klein)kinderen als u niet op vakantie gaat of al geweest bent? Er zijn zat leuke uitjes te bedenken. Het aanbod aan kinderactiviteiten is groot.

Dagje pretpark natuurlijk of een dagje dierentuin. Maar het hoeft niet altijd groots of super te zijn. Kinderen worden ook blij van een middagje zwemmen of uiteten gaan. Ouders vinden uiteten met kinderen vaak een hele beproeving. Maar het kan natuurlijk ook heel gezellig zijn, als u maar het juiste restaurant uitkiest.

In de provincie Utrecht is er genoeg keus. U kunt natuurlijk thuis een stapel pannenkoeken bakken maar het kan ook makkelijker, sneller en gezelliger. Potsenmaeker Pannekoekenhuys in Amersfoort heeft op de kaart keuze uit meer dan honderd verschillende pannenkoeken, als dat niet voldoende is, dan is zelf iets samenstellen geen probleem. Vooral de pannenkoek kipkerrie is dé aanrader van dit mooie kleine pannenkoekenrestaurant. Reserveren is wel verstandig!

Echt een fantastisch sprookjesachtige omgeving voor kinderen is het pannenkoekenhuis Wapen van Haarzuylen in Haarzuilens. Het heeft een heerlijk terras, maar ook binnenin is het goed toeven. U eet hier gekke pannenkoeken zoals een addertje onder het gras en alle gekheid op een stokje. Vooral voor de wat ouderen kinderen is dit restaurant erg leuk.

De betrekkelijk nieuwe Fairgound in hartje Bussum is ingericht op grote én kleine levensgenieters met gerechten als een lams biefstuk of kipspiesje en een eigen pannenkoekenkaart met groot assortiment. De kinderen kun je tijdens de korte wachttijden best even laten ravotten op het speelplaats met glijbaan en kinderhuis. Het leuke is dat zij hetzelfde dessert krijgen als hun ouders, maar dan een maatje kleiner. Bij uitstek geschikt voor als u uitgebreid wilt eten met het hele gezin voor niet te veel geld.

Top 5 pannenkoekenrestaurants Utrecht

Voor u geselecteerd door IENS

Reactie toevoegen