Pannenkoeken eten in Drenthe

De perfecte afsluiting van een dagje uit met de (klein)kinderen: pannenkoeken! Wij zetten de leukste pannenkoekenrestaurants van Drenthe op een rij.

Met het zicht op de (klein)kinderen geven wij u deze maand een overzicht van de beste pannenkoekenrestaurants in de provincie Drenthe.

De Snoepert in Odoorn is een echte pannenkoekenboerderij waar persoonlijke wensen worden ingewilligd. Op ambachtelijke wijze en in speciale pannen worden de pannenkoeken bereidt. Naast de gewone soorten, zijn ook andere creaties mogelijk. Met kinderen is deze zaak zeker een aanrader.

Naast pannenkoeken heeft ’t Maotie ook vis- en vleesgerechten voor de volwassenen. Mocht u dus geen trek hebben in pannenkoeken, maar de kinderen wel dan kunt u hier uitstekend terecht. Op het grote buitenterras is het zomers heerlijk toeven. De vriendelijke bediening bestaat uit een groot aantal jongens en meiden en serveert u lekkere gerechten die helaas niet al te groot zijn. Soms is de service snel, soms niet. U moet het net treffen.

Ook in ’t Hoes van Hol-An, zijn kinderen meer dan welkom. In deze oude boerderij die velen eeuwen teruggaat, kunt u onder het genot van een Drents biertje lekker in de tuin zitten, terwijl de kinderen in het speeltuintje spelen. Omringt door oude spullen waant u zich in een kinderparadijs. Voor slecht weer is er een speelhoek binnen, zodat de kinderen zich toch nog kunnen vermaken. Een echte aanrader is de Hol-An boerenpannenkoek.

Top 5 pannenkoeken eten in Drenthe

Voor u geselecteerd door IENS

Reactie toevoegen