Top 5 beste restaurants in Twente

Houdt u van lekker eten? Spaans, Italiaans of toch liever Chinees? IENS en PlusOnline gingen voor u op zoek naar 5 heerlijke restaurants in Twente.

Het logo van Tapasbas Paddy’s doet vermoeden dat het hier om een Ierse pub gaat. Niets is minder waar, het logo met het bekende klavertje vier herinnert aan de Ierse bistro die het eens was. Tegenwoordig kunt u er terecht voor Spaanse tapas en ook tijdens de lunch genieten van zowel Nederlandse als Spaanse specialiteiten. Winter of zomer, u kunt bij Paddy’s het hele jaar op het terras aan de Oude Markt zitten. In de zomer staan er luxe loungebanken en in de winter kunt u lekker warm onder de terrasheater zitten. Voor wie het niet laat genoeg kan worden, kunt u in het weekend bij Paddy’s ook nog met de voetjes van de vloer.

Maak een culinaire reis naar Japan en China. Wok in Vuur en Vlam maakt gebruik van het bekende wokconcept. U loopt eerst langs een buffet met allerlei soorten vis, vlees en groenten om vervolgens uw selectie te overhandigen aan de koks die het voor uw neus zullen wokken. Tijdens deze culinaire ontdekkingstocht kunt u tevens kennis maken met het Japanse Teppan Yaki buffet. Allerlei lekkernijen zoals ossenhaas en kikkerbilletjes worden voor u bereid op de bakplaat. Het bedrag dat u betaald is inclusief, voorgerecht, nagerecht, bijgerechten en niet alcoholische dranken. Tweeënhalf uur kunt u onbeperkt gebruik maken van deze geneugten.

Gastheer Enzo neemt u mee naar het prachtige Italiaanse eiland Sicilië. Hier kunt u kunt genieten van eerlijke gerechten en heerlijke wijnen. Bij restaurant Intenzo lijkt het werkelijk alsof u even weg bent uit Nederland. Zeker als u met lekker weer in de Italiaanse tuin gaat dineren. U hebt bij Intenzo zoveel te kiezen dat het haast onmogelijk lijkt om een keuze te maken. Zo is er de vaste lunch- en dinerkaart en elke maand een nieuwe culinaire reis door Italië, specialiteit van de kok en een wisselend maandmenu. Wanneer u het dan nog niet weet kan Enzo u altijd nog iets aanraden.

Vijf aanraders van IENS.

Paddy’s tapasbar (Enschede)
Eetcafé/tapas

Wok in Vuur en Vlam (Almelo)

Japans/Chinees

Intenzo (Hengelo)
Italiaans

Dock 19 (Almelo)
Fusion

De Blanckenborgh (Haaksbergen)
Frans

Voor u geselecteerd door IENS

Bron(nen):
  • www.IENS.nl
Trefwoorden: