Top 5 restaurants Tilburg

Zin om tijdens deze koude dagen lekker uit eten te gaan? Deze week: de top vijf van restaurants in Tilburg! Deze top vijf wordt u aangeboden door IENS en PlusOnline.

Bij binnenkomst betaal je een vast bedrag en daarna is het bij Etenstijd onbeperkt genieten. Zo’n uitgebreid assortiment zie je zelden in een buffetrestaurant. Favorieten als biefstuk, een varkenshaasje of zalfmfilet zijn standaard te vinden in het assortiment, maar de chefs zetten daarnaast altijd wat bijzonders of spannends op tafel. Denk hierbij aan gerechten die uiteenlopen van coquilles tot aan een krokodillentournedos. Het succes van deze zaak zit ‘m in het feit dat alles gewoon heel goed wordt bereid en dat het er leuk is voor zowel jong als oud. In de riante speelruimte hoeven de kleintjes zich geen moment te vervelen.

Fijn dat je voor goede sushi de stad niet meer uithoeft. Sinds februari heeft Sushi Suki zich in hartje Tilburg gevestigd en dit is een ware aanwinst! Tijdens de lunch eet je er à la carte en het diner is volgens het all-you-can-eat concept. Kwaliteit is het sleutelwoord en reken dus gerust op superverse sushi en overheerlijke gerechten van de grill. Vooral de ontzettend malse ossenhaaspuntjes mag je zeker niet missen. Fijn is ook de gastvrije bediening en de comfortabele inrichting. Het totaalplaatje maakt dit een plek om vaker terug te komen.

Je hoeft geen hotelgast te zijn om heerlijk te dineren in het restaurant van Mercure Hotel Tilburg. Alleen de stijlvolle locatie is al een trekpleister door de prachtige en trendy inrichting. Maar uiteindelijk kom je natuurlijk voor de gerechten en deze stellen bij Taste! niet teleur. Er worden zoveel mogelijk biologische producten uit eigen bodem gebruikt om te komen tot pure smaken. Heerlijke gerechten dus die ook nog eens mooi worden gepresenteerd. Aanrader is het verrassingsmenu voor een heerlijke culinaire avond.   

Top 5 restaurants in Tilburg

Voor u geselecteerd door:

 

 

Bron(nen):
  • IENS