PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Algemene voorwaarden

De teksten, adviezen en tips op PlusOnline vallen onder de verantwoordelijkheid van een onafhankelijke, deskundige redactie.

De redactie is verantwoordelijk voor de actualisatie en overzichtelijkheid van PlusOnline. Beweringen en meningen geuit in artikelen en advertenties op PlusOnline zijn die van de auteurs en niet (noodzakelijkerwijs) die van de redactie.

Daar waar gebruikers bezoekers van PlusOnline en gebruikers van de Plus Magazine tablet-app persoonlijke gegevens achterlaten, blijft de privacy gewaarborgd tenzij anders aangegeven. Let wel: gegevens die u in reacties achterlaat, zijn door iedereen te bekijken en door zoekmachines te vinden.

De site heeft een informerende doelstelling, maar advertentie-exploitatie en marketing binnen de regels van de mediawet mogen gerealiseerd worden voor zover ze niet in strijd zijn met de onafhankelijkheid van de redactie of privacy van de bezoeker. Gesponsorde items op de site, zoals productinformatie, advertorials en advertenties zijn als zodanig herkenbaar en blijven de verantwoordelijkheid van de fabrikant. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van advertenties.

Vragen, opmerkingen en reacties? Stuur ons een e-mail.

Deze website wordt uitgegeven door SPN B.V. te Baarn. De technische realisatie is in handen van Dutch Open Projects te Leusden. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door printouts, kopieën, of op welke andere manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

© 2014 SPN