Hoe werkt deze site?

PlusOnline is een informatieve en interactieve website die gelieerd is aan Plus Magazine. U vindt er artikelen over geld & recht, gezondheid, beauty, reizen & vrije tijd, eten & drinken en mensen & meningen.

Naast artikelen vindt u op de site een heleboel speciale onderdelen waarmee u zelf aan de slag kunt. Bijvoorbeeld onze kruiswoordpuzzels, de online spelletjes en de fietsrouteplanner. Ook hebben we elke week een nieuwe Taaltest.

Homepage

De homepage is de voorpagina van PlusOnline. Met bovenin handige tabbladen (categorieën) die elk een eigen kleur hebben. Elke categorie heeft zijn eigen rubrieken, die verschijnen als u op een tabblad klikt.

In de middenkolom vindt u altijd de laatste artikelen van PlusOnline op een rijtje. Klik op ‘Lees meer’ om een artikel te lezen. De kleur van de titel geeft aan bij welke categorie een artikel hoort. Zo staat donkerlila bijvoorbeeld voor geld & recht en paarsroze voor mensen & meningen.

Categorieen, rubrieken en artikelen

De informatie op PlusOnline is ingedeeld in handige categorieën en rubrieken. Elke categorie heeft zijn eigen tabblad met een vaste kleur bovenin het scherm. Wilt u zien welke artikelen er zijn in de categorie geld & recht, dan klikt u op dat tabblad. U ziet dan een nieuwe balk verschijnen met daarop alle rubrieken van geld & recht. In de middenkolom ziet u ook direct de voorpagina van geld & recht. Daarop staan de nieuwste artikelen binnen deze categorie. U kunt meteen op ‘Lees meer’ klikken om een artikel te lezen.

Met een klik op een rubriek gaat u naar een overzichtspagina van die rubriek. De nieuwste artikelen worden bovenin toegevoegd.

U klikt op de titel van een artikel om het artikel te lezen.