Plus Zomerpuzzel week 1: Los de rebus op en maak kans op een steigerhouten tafel t.w.v. €750!

Helaas maakt u geen kans meer op deze prijs.

Plus Zomerpuzzels week 1
SteigermeubelsXL

Helaas maakt u geen kans meer op deze prijs. Houdt u van puzzelen? Met de Plus Zomerpuzzels maakt u 7 weken lang, iedere week kans op een mooie prijs.

Heeft u meegedaan aan een van onze prijsvragen tijdens de Plus Zomerpuzzels? Bekijk hier of u tot de prijswinnaars behoort! Op deze pagina vindt u ook de juiste antwoorden.

Naar het overzicht met alle puzzels >>

Via deze link kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief zodat u eraan herinnert wordt als de nieuwe puzzel én de oplossing + prijswinnaars van vorige week klaarstaan.

Een steigerhouten tafel is meer dan zomaar een meubelstuk, het is een statement in je woning. Het is stoer, robuust en geeft je woning direct sfeer en warmte. Deze steigerhouten tafel van 150 cm x 85 cm met zwart gepoedercoat onderstel is veelzijdig en past in elk interieur.

Bovendien is de tafel gemaakt van duurzaam steigerhout. Kortom een fantastische blikvanger in huis. Steigerhouten meubels van SteigermeubelsXL worden gemaakt in hun eigen meubelmakerij met hoge kwaliteit materialen en worden altijd dubbel geschuurd.

Rebus:

Er zijn hier verschillende plaatjes te zien, volg de instructies die eronder staan. Raadt u welke zomerse zin hier staat?

 

Plus Zomerpuzzels Rebus
Canva