Plus Zomerpuzzel week 2: Los het raadsel op en maak kans op een van deze twee KUUS. horloges t.w.v. €219,99!

Helaas maakt u geen kans meer op deze prijs

Plus Zomerpuzzels week 2
KUUS.

Helaas maakt u geen kans meer op deze prijs. Houdt u van puzzelen? Met de Plus Zomerpuzzels maakt u 7 weken lang, iedere week kans op een mooie prijs.

Heeft u meegedaan aan een van onze prijsvragen tijdens de Plus Zomerpuzzels? Bekijk hier of u tot de prijswinnaars behoort! Op deze pagina vindt u ook de juiste antwoorden.

Naar het overzicht met alle puzzels >>

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief zodat u eraan herinnert wordt als de nieuwe puzzel én de oplossing + prijswinnaars van vorige week klaarstaan.

 

Perfecte mix van stijl en veiligheid!

Het KUUS. horloge heeft verschillende functies, zoals de SOS-knop, GPS-locatie en valdetectie alarm. Het horloge is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het waterdichte ontwerp en gebruiksvriendelijke menu maken het een prachtig accessoire. Voor degenen die graag hun gezondheid in de gaten houden, heeft het zelfs een hartslagmeter en medicijn herinneringsfunctie.

Het beste van alles is dat er geen abonnementskosten zijn! Het horloge werkt op een gratis prepaid simkaart, waardoor het een betaalbare oplossing is voor iedereen. Als u zich afvraagt waar uw geliefden zijn, dan biedt de GPS-functie gemoedsrust en houdt u ze altijd in het oog.

Raadsel:

Lees de tekst en denk goed na! Kunt u dit raadsel oplossen?

Plus Zomerpuzzels week 2
Canva