Plus Zomerpuzzel week 3: Los de rekenpuzzel op en maak 3x kans op 2 tickets voor een rondvaart op de Utrechtse Vecht t.w.v. €100!

Plus Zomerpuzzels
Rederij aan de Vecht

Helaas maakt u geen kans meer op deze prijs. Houdt u van puzzelen? Met de Plus Zomerpuzzels maakt u 7 weken lang, iedere week kans op een mooie prijs.

Heeft u meegedaan aan een van onze prijsvragen tijdens de Plus Zomerpuzzels? Bekijk hier of u tot de prijswinnaars behoort! Op deze pagina vindt u ook de juiste antwoorden.

Naar het overzicht met alle puzzels >>

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief zodat u eraan herinnert wordt als de nieuwe puzzel én de oplossing + prijswinnaars van vorige week klaarstaan.

Varen op de Utrechtse Vecht!

Stap aan boord voor deze rondvaart van 3 uur op de prachtige Utrechtse Vecht. Onderweg wordt er de High Tea met onbeperkt koffie en thee geserveerd. De High Tea bestaat uit een royale selectie van zoetigheden en hartige hapjes en wordt elke dag vers bereid.

De tickets zijn inclusief 2 bollen vers gemaakt ijs van de boerderij waarvandaan de rondvaart vertrekt. Dat wordt genieten!

Maar weet u de oplossing van deze rekenpuzzel?

 

Rekenpuzzel:

Hieronder zijn verschillende rekensommen te zien. Zoek uit wat de zon, parasol en het ijsje waard zijn en los de laatste som op! Weet u het antwoord op de rekensom?

Plus Zomerpuzzel rekenpuzzel
Canva