Plus Zomerpuzzel week 4: Los het letterspel op en maak kans op een gratis weekend bij vakantiepark de Thijmse Berg t.w.v. €486!

Plus Zomerpuzzels week 4
De Thijmse Berg

Helaas maakt u geen kans meer op deze prijs. Houdt u van puzzelen? Met de Plus Zomerpuzzels maakt u 7 weken lang, iedere week kans op een mooie prijs.

Heeft u meegedaan aan een van onze prijsvragen tijdens de Plus Zomerpuzzels? Bekijk hier of u tot de prijswinnaars behoort! Op deze pagina vindt u ook de juiste antwoorden.

Naar het overzicht met alle puzzels >>

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief zodat u eraan herinnert wordt als de nieuwe puzzel én de oplossing + prijswinnaars van vorige week klaarstaan.

Gratis weekend voor 6 personen!

Aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, dichtbij natuurgebied Kwintelooijen vindt u het prachtige vakantiepark De Thijmse Berg. Met de unieke ligging in de bossen geniet u hier volop van rust en ruimte, maar zit u ook dichtbij steden als Nijmegen en Utrecht. De Thijmse Berg heet u van harte welkom met fijne faciliteiten zoals een buitenzwembad en horeca.

Een weekendje in een Family Cottage (6 personen) is een heerlijke manier om even echt helemaal te ontspannen. Ziet u zichzelf al zitten met een bak koffie in het zonnetje op de mooie veranda? Doe dan snel mee en stuur uw oplossing van het letterspel in!

-    De prijs kan niet worden ingewisseld tijdens Nederlandse vakantieperiodes.