PlusOnline.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord

Voor maar Є5,- naar de 50PlusBeurs (i.p.v. €20)

Wij vinden het leuk u persoonlijk te ontmoeten. Komt u tussen 19 t/m 23 september bij ons langs? U vindt ons in hal 11. Op onze stand is van alles te doen. Zo kunt u gratis op de foto en wij sturen u dan uw foto toe.

In 25 jaar is de 50PlusBeurs met 600 exposanten en 100.000 bezoekers uitgegroeid tot ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers. Dat was bij de eerste editie wel anders. In Den Haag kwamen toen 96 exposanten en bijna 9.000 bezoekers bijeen. 50Plus was toen niet hip en klonk erg oud. Nu is dat veranderd. We vieren het leven en alles wat het leven je biedt. De Silver Edition viert dit zilveren jubileum met de Silver Surprise en de Silver Show.

De 50PlusBeurs trakteert. Bij je beursbezoek ontvang je een cadeau. Als dank voor je komst. Het kan iets kleins zijn… maar ook een reis naar Wenen met Oad, een badkamerrenovatie van Molenaar, een sportabonnement van Fit For Free of een cruise Groenland van Plus Magazine voor 2 personen! Je ontvangt je cadeau alléén tijdens de beursdagen op vertoon van een geldig entreebewijs. Kom hiervoor naar de Silver Surprise Stand in Hal 11. Op de plattegrond die je gratis bij de ingang ontvangt, staat precies waar dat is. Niemand verlaat de beurs met lege handen… op voorwaarde dat je op de beurs langskomt!

Bent u al abonnee, maak dan ook meteen kennis met Mijn Plus, voordelen bij meer dan 30 webshops speciaal voor u.
 
Maar we hebben nog veel meer voor u op de beurs. We hebben ook een stand naast het fietsplein; fietsen123.nl. Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van alles wat er rondom fietsen gebeurt (e-bikes, routes, etc). Hier maakt u ook nog kans op het winnen van een prachtige TREK e-bike
 
We hopen bij een van onze stand te mogen verwelkomen. Hier kunt u nog kaarten bestellen als u dat nog niet heeft gedaan. (Gebruik actiecode PLUS) Heel veel plezier en graag tot op de 50PlusBeurs!