Mandala Maker

Creëer uw eigen mandala-ontwerpen!

Kent u het spel Spirograaf of Spirograph nog? Eens in de zoveel tijd pakten we vroeger die speldoos uit de kast... Met allerlei magische, doorzichtige vormen die we konden vastpinnen op het papier. Pen of potlood zetten we aan de rand of in een van de gaatjes. En dan maar bewegen en tekenen. De meest bijzondere lijnen en figuren creëerden we. Mandala Maker is eigenlijk net zoiets. Een leuke en makkelijke manier om je eigen mandala's te creëren: ronde vormen met daarbinnen allerlei lijnen, kleuren en patronen. Het is de kunst om te ontdekken wat je allemaal kunt maken en hoe je iets mooit creëert. maar: overdaad schaadt.
Klik en sleep met je muis over het vlak en er verschijnt vanzelf een patroon. Vergeet niet een achtergrondkleur en -patroon te kiezen, en kleuren voor de lijnen en patronen waarmee je de mandala magisch maakt.

Belangrijk: om Plus Spellen te kunnen spelen, dient u alle cookies te accepteren. In de (gratis) spellen tonen korte advertenties. U kunt de cookie-instellingen wijzigen via de vingerafdruk rechtsonder op uw scherm.

Dit spel is ook te spelen op mobiele apparaten. Tik dan op de rode knop 'Speel spel fullscreen' hieronder.