Perfecte restaurants voor eten met kinderen

Uit eten met (klein)kinderen is lang niet altijd een feest. Vandaar dat wij nu de top 5 kindvriendelijke restaurants voor u op een rij zetten, zodat zowel u als de (klein)kinderen van een heerlijk avondje uit kunnen genieten!

Een bezoek aan een pannenkoekenrestaurant doet het natuurlijk altijd goed bij de kleintjes. Als de kids het guitige koppie van de clown waar dit restaurant zijn naam aan ontleend, zien dan zullen ze helemaal niet meer te houden zijn. Zeker als ze merken dat De Clown in Leende (en Helmond) een heus speelparadijs herbergt. Buiten is er speelplaats met klimrek, glijbaan en springkussen, binnen een ballenbad en veel speelgoed. Er is natuurlijk een ruime keuze aan pannenkoeken. Met één, twee, drie of vier ingrediënten. Fruit, groenten, kaas, spek of ijs? Het kan allemaal!

Robin Hood, wie kent hem niet? De held die steelt van de rijken en geeft aan de armen. Neem de kinderen mee naar het gelijknamige grillrestaurant in Drouwen en treedt binnen in de middeleeuwen. Het personeel is in middeleeuwse kledij getooid en de gerechten hebben tot de verbeelding sprekende namen als ‘Zwarte Barbara’, ‘Richard Leeuwenhart’ en ‘Het zwaard van de Baljuw’. Voor de kinderen is er een speelhoek en kip, patat en appelmoes. Voor de volwassenen is er de mogelijkheid om hun vaardigheden met de boog of het geweer te testen en zijn er diverse typische grillgerechten zoals spareribs en steaks in alle soorten en maten.

Bij Kapitein Haak in Brielle krijgen kinderen bij binnenkomst in het piratenschip een ooglapje om en worden geschminkt tot ze op echte piraten lijken. Ondertussen kunnen ze smikkelen van de verschillende kindermenu’s met grappige namen als ‘Verdwaalde kip op een onbewoond eiland’ en ‘Blub ik ben een visstick’. De (groot)ouders kunnen in alle rust genieten van een grote diversiteit aan gerechten. Botervis met citroen-dillesaus, runderentrecote met truffelsaus en vegetarische burrito gevuld met groentemix om er maar een paar te noemen. Een aanrader voor jong en oud dus.

Top 5 kindvriendelijke restaurants volgen IENS: 

  1. De Clown (Leende)
    Pannenkoeken/Poffertjes
  2. De Pannenkoekenbakker (Zeeland)
    Pannenkoeken/Poffertjes

Voor u geselecteerd door IENS

 

Bron(nen):
  • Iens.nl