Top 5 restaurants Vlissingen

Vlissingen; voor velen niet bepaald om de hoek. Toch is het meer dan de moeite waard om hier de nodige kilometers voor om te rijden en een fikse strandwandeling te combineren met een welverdiend diner. Van Frans tot Hollands en van wereldkeuken tot visrestaurant; de Zeeuwen weten er wel raad mee! Hieronder zet ik de 5 hoogst scorende restaurants in Vlissingen voor u op een rijtje.
  1. De Gecroonde Liefde
  2. Timmerfabriek
  3. Tilly Rose
  4. Bar & Bistro Speyk
  5. Jong

De Gecroonde Liefde

In een authentiek pand aan de Nieuwendijk, met uitzicht op de sfeervolle Vissershaven, is De Gecroonde Liefde gevestigd. Inderdaad, een absolute a-locatie. En dan hebben we het nog niet eens over de culinaire invulling gehad. Het keukenteam werkt met eerlijke producten aan gerechten die uw verwachtingen zullen overtreffen. Het menu is overwegend Frans, maar hier en daar vindt u ook invloeden uit andere keukens. Zo is een van hun succesnummers de Zeeuwse bisque met Hollandse garnalen en wordt de zalm gepresenteerd met kimchi, wasabi en sushirijst…

Timmerfabriek

In dit unieke pand wordt vergaderd, gegeten, gedanst en gedronken. De Timmerfabriek is industrieel, stoer en stijlvol tegelijk. Het is een gebouw met eindeloos veel mogelijkheden en een bonzend culinair hart. Kunt u zich, terwijl u geniet van een goed glas wijn en een smaakmakend diner, voorstellen hoe hier vroeger honderden timmerlieden werkten aan houtwerk en meubilair voor schepen die op de scheepswerf werden gebouwd? Een prachtig stukje historie in een modern en eigentijds jasje.

Tilly Rose

Op de Oude Markt, aan de voet van de Sint Jacobskerk, bent u aan het juiste adres voor een heerlijke high tea. Geniet samen met vriendinnen (of uw partner in een gekke bui) van fantastische lekkernijen in een huiselijke en sfeervolle setting. Tilly Rose is de ideale plek voor het vieren van een feestje of gewoon om even uit te puffen van een middag shoppen.