Top 5 restaurants Zeist 2017

Onder de rook van Utrecht vindt u genoeg plaatsen die bol staan van de culinaire schatten. Dus, kent u de leukste restaurants van Utrecht inmiddels op uw duimpje? Stap dan op de fiets, plan een leuke route door het ommeland van Utrecht en stop her en der bij verborgen parels met een uitgebreide kaart. Om u vast een beetje op weg te helpen, geef ik u hier vast de 5 beste restaurants van Zeist. Van daaruit kunt u gaan voortborduren op de rest van het tripje.
  1. Beyerick
  2. Dante
  3. First
  4. CostaRozzi
  5. Sirtaki

Beyerick

Een vast menu, vijf tafels en een wisselend 5-gangenmenu: dat is het concept van Beyerick. En dat concept slaat aan! In het sfeervolle huiskamerrestaurant wordt u op uw wenken bediend. Gastvrouw Rosalie zorgt dat het u aan niets ontbreekt en in de keuken zorgt Marcel dat alles op rolletjes loopt. Hier wordt u blootgesteld aan ambachtelijke gerechten die stuk voor stuk op hoog niveau, maar vooral met veel passie, worden bereid.

Dante

De overwegend Franse kaart van Dante zal u doen verlangen naar de zonnige vakanties die de belofte waren na een zweterige en lange reis over de Route du Soleil. Loopt het water u ook in de mond bij de gedachte aan slakken in een romige knoflooksaus of een klassieke Franse uiensoep? Er is voor ieder wat wils; van ravioli tot gazpacho en van vitello tonnato tot gateau au chocolat. Maar één ding hebben alle gerechten gemeen: hun mediterrane karakter.

First

De pure smaak van verse ingrediënten en een gepassioneerde kijk op koken. Dat zijn de uitgangspunten van John Stoffers, chef de cuisine van First. Deze enthousiaste en toegewijde chef laat zich inspireren door de seizoenen en de kwaliteitsproducten van lokale leveranciers. Het restaurant ademt de sfeer van een Franse brasserie en nodigt uit om de hele avond te blijven zitten. Maar, ook voor een lichte lunch bent u hier aan het juiste adres. U kunt hier in feite vanaf het middaguur blijven zitten en via een heerlijke borrelplank toewerken naar een uitgebreid diner!