Wat is een hoortoestel op maat?

Advertorial

man krijgt hoortoestel
Specsavers

De audiciens van Specsavers kunnen uw hoortoestel in perfectie op maat maken en afstellen.

Aan wie vertrouwt u uw gehoor toe? Specsavers garandeert dat uw hoortoestellen altijd volledig op maat worden afgesteld rekening houdend met uw wensen, persoonlijke leefomstandigheden en behoeften. Daardoor is uw hoortoestel uniek en levert het voor u de beste gehoorverbetering. Maar wat betekent een 'op maat hoortoestel' precies?

Het meest optimale hoortoestel voor u

In eerste instantie onderzoeken we samen met u wat voor u de meest optimale categorie hoortoestel is. Dat varieert van een relatief eenvoudige hooroplossing in categorie 1 tot de meest geavanceerde oplossing in categorie 5. In samenwerking met Zorgverzekeraars Nederland is hiervoor een speciale vragenlijst ontwikkeld. Vanzelfsprekend kijken we ook naar de resultaten van uw hoortest, uw algemene gezondheid en uw persoonlijke situatie. Vervolgens bekijken we samen met u wat voor u het juiste type hoortoestel is. Komt u bijvoorbeeld in aanmerking voor een 'onzichtbaar' hoortoestel dat volledig in uw oor past of is het beter om een hoortoestel (in een gekozen kleur) achter uw oor te dragen? Denkt u aan het milieu en uw portemonnee dan kan het fijner zijn om voor een oplaadbaar hoortoestel te kiezen.

Hoortoestel op maat

Onze audiciens passen deze hoortoestellen vervolgens optimaal aan op uw wensen en behoeften. Dit doen we door de software en de instellingen van het hoortoestel hierop af te stellen. Na elke aanpassing heeft u de mogelijkheid om het hoortoestel te testen. Voor ons is het belangrijk dat u helemaal tevreden bent. Na afloop van uw proefperiode beschikt u dus over een hoortoestel dat volledig voor u op maat is gemaakt, passend bij uw behoefte, levensomstandigheden en persoonlijke wensen.
En omdat u maar liefst 5 jaar gratis garantie, service en nazorg krijgt, zullen we het hoortoestel bij een verandering van uw gehoor of een wijziging van uw persoonlijke situatie wederom voor u aanpassen. Dat bedoelen we bij Specsavers dus met een 'op maat gemaakt hoortoestel!' Dus aan wie vertrouwt u uw gehoor toe?