Getest: de beste all-in-one-printer

Een apparaat dat kan printen, scannen en kopiëren, of te wel een all-in-one printer is reuzehandig. De beste all-in-one is...

...de HP OfficeJet Pro 7720.

 

Dat blijkt uit een test van PCM (Personal Computer Magazine). De HP OfficeJet Pro 7720 is een forse (15 kilo) professioneel ogende inkjet printer, die ook op A3-formaat kan printen. Automatisch dubbelzijdig printen kan tot maximaal A4-formaat. Bedienen gaat via een kleuren touchscreen. De printer maakt mooie en scherpe prints, ook in kleur. Hij heeft aparte cartridges per kleur. Het is dus niet noodzakelijk, zoals bij veel andere printers, om alle cartridges te vervangen als er ééntje leeg is. De HP OfficeJet kan 22 pagina's zwartwit en 18 pagina's kleur per minuut printen.

 

Mailen

De printer heeft een eigen email-adres waardoor je onderweg kunt printen door een tekst naar dit adres te mailen. Omgekeerd kan de printer gescande documenten en afbeeldingen naar je toe mailen. Een nadeel is de zelfcontrole bij storingen die soms minutenlang kan duren zonder dat ze onderbroken kan worden. Ander nadeel is dat de printer bij een onderbroken opdracht weer alle pagina's gaat printen.

 

Bron: www.testresults.nl