Test: de beste thermosbeker

Thermosbeker
Getty Images

Onderweg in de auto of tijdens een boswandeling is het fijn om warme of juist gekoelde drank mee te nemen. Dat kan met een goede thermosbeker, die de drank urenlang op de juiste temperatuur houdt. De beste is…

Mepal – Ellipse isoleerbeker (€24,50). 

Dat meldt De Beste.com. De Mepal Ellipse isoleerbeker scoort geweldig op temperatuurbehoud. Deze thermosbeker houdt dranken beter op temperatuur dan de andere geteste bekers, ook beter dan de duurdere bekers in de test. Koffie en thee blijven tot zes uur warm en gekoelde dranken blijven tot tien uur koud. De thermosbeker is gemaakt van dubbelwandig roestvrij staal. De buitenkant van de isoleerbeker blijft koel en droog, ongeacht hoe warm of koud de inhoud is.

Dankzij de 360-graden draaidop is het mogelijk om vanuit elke hoek te drinken. Minpuntje daarbij kan zijn dat je twee handen nodig hebt om de dop open te draaien. Tijdens het auto rijden kan dat lastig zijn. Ander minpuntje is dat je neus de deksel kan aanraken tijdens het drinken.

Pluspunt is dat de Mepal – Ellipse vaatwasserbestendig is. De thermosbeker is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bij de inhoud is er de keuze tussen 375 ml en 475 ml.

Auteur