Denk mee over uw toekomst

Van probleem naar oplossing

Wat is een belangrijk knelpunt voor u op dit moment waar u niet één, twee drie een oplossing voor heeft? U bent aan zet!

INSCHRIJVING NU GESLOTEN: DANK U VOOR UW INTERESSE

Doel van deze inspirerende dag is om in 1 dag tot een concreet uitvoerbaar plan te komen voor bepaalde problemen. U werkt in kleine groepen van 6 personen samen met een deskundige begeleider. Aan het eind van de dag beoordeelt een professionele jury de oplossingen. En mogelijk worden de oplossingen ook daadwerkelijk in praktijk gebracht. Daarom is het belangrijk dat u aangeeft wat u belangrijk vindt.

Thema’s

De thema’s die aan de orde komen, gaan over uw toekomst en zijn gebaseerd op problemen die u tegenkomt in het dagelijks leven. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld mobiliteit: Hoe zorg ik ervoor dat ik (zelfstandig) kan komen waar ik wil, zelfs als ik afhankelijk ben van bijv. een rollator? Of eenzaamheid: Hoe zorg ik ervoor dat ik mij niet alleen voel, nieuwe contacten leg, leuke dingen kan (blijven) doen? Maar ook bijvoorbeeld het probleem van langer thuis wonen: Hoe zorg ik ervoor dat ik mij niet alleen voel, nieuwe contacten leg, leuke dingen kan (blijven) doen?

Wat is een belangrijk knelpunt voor u op dit moment waar u niet één, twee drie een oplossing voor heeft? Om tot een concrete top 10 van thema’s te komen, zullen we u hiervoor na inschrijving benaderen. U bent dus aan zet! U bepaalt het knelpunt én oplossing.

Dagprogramma

De hackathon is op vrijdag 17 januari 2020 in de Hogeschool van Amsterdam, Wibaustraat 3b, Amsterdam. De dag start om 9.30 uur en eindigt om circa 17.30 uur met een afsluitende borrel. Tijdens de dag krijgt u een heerlijke lunch.