Getty Images
Koolraap met paprika.
Romige koolraap met paprika
Informatie
- 2 personen
- 15-30 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
- 1 kleine koolraap
- 1 gegrilde paprika (pot)
- ½ dl kookroom light
- Snijd de koolraap in dunne plakken en schil ze. Snijd de plakken in smalle repen.
- Kook de koolraap in weinig water in ca. 15 minuten gaar.
- Snijd de paprika in stukjes.
- Giet de koolraap af en schep de paprika, wat tijm en de room er door. Warm de groente nog even goed door.
Voedingswaarden per persoon
| Recept | Menu | |
|---|---|---|
| Energie | 65 kcal | 395 kcal |
| Eiwit | 3 gram | 30 gram |
| Koolhydraten | 8 gram | 35 gram |
| Vet | 2 gram | 15 gram |
| Verzadigd vet | 1 gram | 3 gram |
| Vezels | 2 gram | 4 gram |
Bron
- Voedingscentrum