Ontdek de Belgische Kust in 23 adembenemende trips!

Advertorial

paarden
Misjel Decleer

Zon, zee en strand, dat is voor velen het beeld van de Belgische Kust. Terecht, want dat vind je er allemaal. Maar de Belgische Kust is zoveel meer.

Het is een aaneenschakeling van adembenemende plekken. Of je nu graag de stilte opzoekt, graag nostalgisch terugblikt op je kindertijd - Berlijnse bollen en billenkarren!-, liever kunst en architectuur ontdekt of je graag onderdompelt in de maritieme (eet)cultuur, de Belgische Kust biedt het allemaal. 

Samenwerking met lokale fotografen

Meer dan 40 fotografen bezorgden een of meerdere beelden van hun adembenemende plek(ken) aan zee. Deze beelden werden gebundeld in Adembenemende Trips die de bezoeker op pad laten gaan om niet alleen de plekken maar ook leuke adresjes aan zee te ontdekken. Zeker is dat je anders zal kijken naar de kust, en meer zal vinden dan zon, zee en strand.

Ontdek de Belgische Kust in 23 adembenemende trips! 

Voor het voorjaar werden 23 adembenemende trips uitgestippeld, met voor elk wat wils. Ben je nu een natuurliefhebber, een gezelschapsbeest, een ontdekker, een cultuurtripper, een gewoontedier of een stadsbezoeker, er is een trip voor jou! In elke trip staan enkele Adembenemende Plekken centraal, die moet je zeker gezien hebben, maar ook eetadresjes, leuke activiteiten en logiestips vervolledigen de trip. Bovendien kan je de trips download in een handige reisgids, je ideale metgezel voor jouw uitje naar de Belgische Kust. Extra tip: maak van je trip een meerdaags verblijf, zo geniet je optimaal van al het moois dat de Belgische Kust te bieden heeft.